2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Ternován Patrik szerződést hosszabbított

Ternován Patrik szerződést hosszabbított

Három évvel meghosszabbította szerződését Ternován Patrik, a DVTK saját nevelésű labdarúgója. A futó szerződéssel rendelkező játékosok mellett ő az ötödik labdarúgó, aki az idei évben úgy döntött, hogy a jövőben is a Diósgyőrt szeretné erősíteni.

A mai napon 19. születésnapját ünneplő játékosunk 2016. április másodikán, Békéscsabán mutatkozott be az első osztályban. Ezt követően pályára lépett még az MTK, a Debrecen és a Paks elleni mérkőzéseken is.

– Bár Patrik pont a mai napon ünnepli a születésnapját, szeretném kihangsúlyozni, hogy nem szülinapi ajándékként hosszabbítottunk vele szerződést, hanem ezért ő nagyon keményen megdolgozott – mondta el Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Hiszek abban, hogy a következő három évben be tudja majd bizonyítani, hogy jó döntést hozott a klub és saját nevelésű játékosként a szurkolóinkat sokszor megörvendezteti majd.

– Nem kellett sokat gondolkodnom, nagyon örülök neki, hogy hosszabbítottunk – mondta el Ternován Patrik. – Minden gyerek álma, aki itt focizik, vagy bárhol máshol, hogy a saját klubja szerződést kínáljon neki, vagy szerződést hosszabbítson vele. Szeretnék a lehetőségekhez mérten egyre többet játszani a következő években, hogy megmutathassam, mire vagyok képes.

Az idősebbek emlékezhetnek rá, hogy Ternován Patrik édesapja, Ternován Ferenc is játszott Diósgyőrben, 34 találkozón 2 gólt lőtt 1997 és 1999 között a DFC színeiben.

A futó szerződéssel rendelkező játékosok mellett, Nikházi Márk, Bacsa Patrik, Dražen Okuka és Ivan Radoš után ő az ötödik profi szerződéssel rendelkező labdarúgó, aki az idei évben úgy döntött, hogy a jövőben is a Diósgyőrt szeretné erősíteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…