2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Téli szünetre vonult a barcikai műfüves bajnokság

Téli szünetre vonult a barcikai műfüves bajnokság

Kazincbarcika – Hét fordulót követően befújták a téli szünetet az I. Egressy-BorsodChem Kispályás Műfüves Labdarúgó Bajnokságon.

 

Az őszi-tavaszi bajnoki rendszerben szervezett viadal szeptember közepén kezdődött és hét héten át szerda esténként rendezték a fordulókat.

Mint Kerekes Ottó, az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ igazgatója elmondta: az egykori Fő téri kispályás labdarúgótorna új köntösbe bújtatott feltámasztása sikeresnek mondható. A rendezvénysorozat bázisa a Városi Sporttelepen májusban átadott rendkívül korszerű új multifunkcionális műfüves pálya volt, ahol 8 csapat mérette meg magát.

Közülük egy úgy vonulhat szünetre, hogy valamennyi meccsét megnyerte, így a Profi Nyílászáró hibátlan teljesítménnyel és 21 ponttal telel. A második helyen a Fő tér csapata áll 15 ponttal, harmadik pedig az ASC 13-mal, akik jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg az ugyancsak 13 pontos Surányi csapatát.

A góllövő listát Dorgai vezeti 11 találattal, mögötte Poszuk P.-nek 10, Harnócz Z.-nak pedig 9 gólja van.

Folytatás tavasszal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek