2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Téli gyalogtúra a Kocsonyafesztiválon

Téli gyalogtúra a Kocsonyafesztiválon

Téli gyalogtúra a KocsonyafesztiválonHárom táv közül választhatnak a természetkedvelők, akik jövő vasárnap ,,barangolhatnak” a Bükkben.

A régi szép havas téli gyalogtúrák hangulatát szeretné visszaidézni a Kis-Galya KSE akkor, amikor február 21-én, vasárnapra meghirdeti ilyen eseményét. A Miskolci Kocsonyafesztivál részét képező programon bárki elindulhat, aki 7.30-tól leadja nevezését a berekaljai Móra Ferenc Általános Iskolában kijelölt versenyközpontban. A már jól bevált közepes (15 km) és hosszú távok (35 km) mellett, újdonságként egy kezdők számára is teljesíthető ,,kocsonya-útvonalat” is kínálnak a házigazdák. Ez utóbbi 6 km-es távra (szintidő: 4 óra) jelentkezők – a berekaljai regisztrációt követően  – egyénileg kell, hogy feljussanak Lillafüredre, ahonnan 8-10 óra között rajtolhatnak. A hosszú táv (szintidő: 8 óra) rajtja 8 órakor lesz, míg a közepesre (szintidő: 4 óra) 8-10 óra között folyamatosan lehet elindulni.

A nevezési díj valamennyi résztvevő számára 600 forint, melynek befizetése után leírással kiegészített útvonal térképet is átvehetnek a túrázók. Minden induló egyedi kitűzőt kap! A célban zsíros kenyér és frissítő várja a sportembereket.  A 35 km-re vállalkozók két ellenőrzőponton kapnak meleg teát, ahol büfé (vásárlás) lehetőséget is kínálnak.

Téli gyalogtúra a KocsonyafesztiválonSorsolás a ,,nagypróbásoknak”

A ,,nagypróbán” indulók között kisorsolnak egy két  fő részére, a Jávorkúti Étterem és Panzióba szóló, egy éjszakai szálláslehetőséget, valamint egy kétszemélyes vacsorát, melynek felajánlója a bükkszentkereszti Rusztik Étterem.

Lényeges információ, hogy ezzel a három távra kiírt téli gyalogtúrával kezdődik a pontgyűjtés a 2010-es ,,Miskolci 5próba” szabadidősport sorozaton, melynek rendszeres résztvevői év végig ismét emblémázott ajándékokat vehetnek majd át.

 

Infoline:

Bővebb információt kérni a 30/206-3602-es telefonszámon, vagy a www.kisgalya.hu honlapon lehet begyűjteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek