2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

te szavazol, a paralimpikonok nyernek!

indul újra a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram
 Parasportolóink, akik többek között 18 éremmel gazdagították Magyarország dicsőségtábláját a riói paralimpián, újabb nemzetközi megmérettetésekre készülnek.
A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogrammal most Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a parasportolók még eredményesebben teljesíthessenek a következő versenyeken. Szeptemberben online közönségszavazáson dől el, kik kapjanak fejenként bruttó 800 ezer forintos támogatást ehhez.  

A parasportolók elhivatottsága, eltökéltsége utat mutathat mindannyiunk számára, eredményeik tiszteletet ébresztenek. „A sporteseményeken szurkolás mellett legalább ilyen fontosnak tartjuk azt is, hogy a felkészülés idején anyagi és erkölcsi támogatásunkkal segítsük kiválóságainkat. Immár több mint tíz éve a K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlások minden elköltött 1000 forintja után 1 forintot a sportolók támogatására teszünk félre. A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogramnak köszönhetően az elmúlt 11 évben eddig 17 sportoló és 2 segítő kapott egyénileg több mint 15 millió forint összegű ösztöndíjat” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Most ismét itt a lehetőség, hogy kimutassuk tiszteletünket és biztatásunkat, hiszen idén újabb kiváló sportolók részesülhetnek a fejenként bruttó 800 ezer forintos támogatásban.  A Magyar Paralimpiai Bizottság által ajánlott jelöltekre három kategóriában – felnőtt, reménység és paralimpiai segítő – online szavazhat minden szurkoló 2017. szeptember 1. és 30. között a www.kh-regisztracio.hu/mozdulj/ weboldalon.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke üdvözölte a program újbóli elindítását: „A világ minden kontinensén a parasport hatalmas fejlődésen megy át és egyre nagyobb a népszerűsége.  Öröm látni, hogy a magyar társadalom megszerette a hazai parasportolókat, elképesztő energiákat ad a sportolóinknak a támogatásuk. Köszönjük, hogy szavazatukkal, szeretetükkel támogatják a sikeres felnőtt sportolókat, az ifjú kezdő sportolóinkat és azokat a segítőket, akik önmaguk helyett a sportolókat helyezik előtérbe nap mint nap. A K&H Csoport kezdeményezése példaértékű, 11 éve tartó segítése a sportolóknak egyedülálló és követendő minta. Köszönöm, hogy együtt bizonyíthatjuk be: fogyatékosnak lenni nem azt jelenti, vesztesnek lenni” – tette hozzá a bizottság elnöke.
A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram 2017. évi jelöltjei:
felnőtt kategória:

•    Csonka András paralimpiai ezüstérmes asztaliteniszező
•    Hajmási Éva paralimpiai ezüstérmes vívó
•    Suba Róbert paralimpiai ezüstérmes kajakozó

reménység kategória:

•    Konkoly Zsófia paralimpiai bronzérmes úszó
•    Ruzsa Zoltán csörgőlabdázó
•    Sztanó György erőemelő

segítő kategória

•    Jova György, Béres Dezső paralimpiai bronzérmes boccia játékos segítője
•    Kálmán Edgárné, Kálmán Krisztina atléta segítője
•    Varjasné dr. Kovács Edit, számtalan paraúszó segítője, felfedezője

A jelöltekről bővebb információ a www.kh-regisztracio.hu/mozdulj/ regisztrációs oldalon található. A magyar parasportolókat a Magyar Paralimpiai Csapat facebook oldalán, a magyarparalimpiai csapat Instagram oldalán és a www.hparalimpia.hu weboldalon lehet követni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…