2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Sztankovics Anna duplázott, Vécsei Réka bronzérmes

Sztankovics Anna duplázott, Vécsei Réka bronzérmes

A Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) színeit képviselő Sztankovics Anna második aranyérmét is begyűjtötte a március 27.30. között Debrecenben megrendezett felnőtt úszó országos bajnokságon, ahol klubtársa, Vécsei Réka bronzérmet harcolt ki.


Az MVSI sportolói közül múlt pénteken Vécsei Réka címvédőként, a legjobb idővel jutott be a 200 m mell esti fináléjába, ahol óriási csatában harmadik lett. A szombati zárónapon – a szerdán a 100 m mellett megnyerő – Sztankovics Anna  50 m mellen sem talált legyőzőre és megszerezte második bajnoki címét is a hajdúsági fővárosban.
–    Szerintem teljesen megfelelőek az idők, nem gondoltam azt, hogy már most ennyit tudok – mondta Sztankovics Anna. – Eddig sem voltam egy tavaszi menő, azaz nagyon bízom abban, hogy nyárra sikerül igazán jó formába lendülnöm!

– Anna magabiztos teljesítménnyel szerzett két bajnoki aranyat, eredményei nagyon bíztatóak – értékelt röviden Sajgó László, az MVSI edzője. – Vécsei Réka, aki lázzal, betegséggel küzdött a versenyt megelőző héten, bizonyította kitartását, küzdeni tudását, a 100 mell 4. helye után 200 mellen bronzérmes lett. A még csak 12 esztendős Esztián Petra nagyon szép úszásokkal, jó időkkel bontogatta tovább szárnyait. Csuhai Csenge és Csuhai Kincső összesen 15 versenyszámban indult, mindketten tisztesen helytálltak. Elismerés és gratuláció Szollár Gergő kollégámnak a munkájáért. Köszönet a csapat masszőrének, Jurák Árpádnak odaadó szolgálataiért. Köszönjük további kollégáim segítségét, a bizalmat az MVSI vezetőinek!
Eredmények
200 m mell: 1. Sebestyén Dalma (Győri ÚSE) 2:29:54 perc, 2.Békési Eszter (Egri ÚK) 2:31:72,  3.Vécsei Réka (MVSI) 2:34:00
50 mell: 1. Sztankovics Anna (MVSI) 31,65 mp, 2. Sebestyén Dalma (Győri ÚSE) 32,19, …7. Vécsei Réka (MVSI) 32,77.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek