2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Sztankovics Anna bajnoki aranya

A Miskolc Városi Sportiskola színeit képviselő kétszeres olimpikon Sztankovics Anna magabiztos versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet, szerdán, Debrecenben, hazánk idei nyílt felnőtt úszó országos bajnokságának első versenynapján.

Anna a legjobb idővel kvalifikálta magát a fináléba, ahová klubtársa, a címvédő Vécsei Réka másodikként csatlakozhatott. A döntőben a bajnokság előtt betegséggel küzdő Vécsei Réka az ötödik helyen érkezett célba, de mivel a harmadik egy osztrák sportoló lett, így a bajnoki sorrendben őt a negyedik pozícióba rangsorolták.
A bajnokság mai folytatásában a korábbi ifjúsági Európa-bajnok Sztankovics Anna 50 m pillangón, az ifjúsági olimpiai-, és ifjúsági Európa-bajnoki ezüsttel büszkélkedő Vécsei Réka pedig 200 m vegyesen próbálja kiharcolni a döntőbe jutást.
Eredmények:
OB, nők, 100 m mell: 1. Sztankovics Anna (MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft., edzői: az MVSI edzői kollektívája) 1:08.83 perc, …4. Vécsei Réka (MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ) 1:10.97.
Fotó:
Sztankovics Anna és Sajgó László, az MVSI edzője Miskolcon, a Kemény Dénes Városi Sportuszodában.
(Fotó: Kamarás Péter)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek