2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Sztankovics Anna bajnoki aranya

A Miskolc Városi Sportiskola színeit képviselő kétszeres olimpikon Sztankovics Anna magabiztos versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet, szerdán, Debrecenben, hazánk idei nyílt felnőtt úszó országos bajnokságának első versenynapján.

Anna a legjobb idővel kvalifikálta magát a fináléba, ahová klubtársa, a címvédő Vécsei Réka másodikként csatlakozhatott. A döntőben a bajnokság előtt betegséggel küzdő Vécsei Réka az ötödik helyen érkezett célba, de mivel a harmadik egy osztrák sportoló lett, így a bajnoki sorrendben őt a negyedik pozícióba rangsorolták.
A bajnokság mai folytatásában a korábbi ifjúsági Európa-bajnok Sztankovics Anna 50 m pillangón, az ifjúsági olimpiai-, és ifjúsági Európa-bajnoki ezüsttel büszkélkedő Vécsei Réka pedig 200 m vegyesen próbálja kiharcolni a döntőbe jutást.
Eredmények:
OB, nők, 100 m mell: 1. Sztankovics Anna (MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft., edzői: az MVSI edzői kollektívája) 1:08.83 perc, …4. Vécsei Réka (MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ) 1:10.97.
Fotó:
Sztankovics Anna és Sajgó László, az MVSI edzője Miskolcon, a Kemény Dénes Városi Sportuszodában.
(Fotó: Kamarás Péter)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum