2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Szeptembertől indul az RPM Autó és Motorsport magazin a SportKlub-on Kosaras Renátával!

Szeptembertől indul az RPM Autó és Motorsport magazin a SportKlub-on Kosaras Renátával!

Egy új autó és motorsport magazin indul a SportKlubon szeptembertől, a műsor különlegessége már maga a műsorvezető, aki nem a motorsport világából érkezett, hanem a művészvilágból.

A festőműtermet cseréli le műhelyre, de az ecsetet nem dobja el, az újonnan induló műsor egyik fontos eleme lesz a festés is a versenyzők és autóik mellett.

Szeptembertől indul az RPM Autó és Motorsport magazin a SportKlub-on!
Az RPM Magazin egy kéthetente jelentkező motoros és autós televíziós magazin. Mértékadóan komoly, hiteles, mindemellett extrém. A témák feldolgozásának mikéntjét illetően könnyedén fogyasztható, pergő ritmusú sorozat, amely célja versenyek és versenyzők bemutatása a motocross, gyorsasági motor, rallycross, kamion és pályaautó versenyekről, futamokról. Bekukkantunk a back stage-be, megismerhetjük a csapatok, versenyzők felkészülésének fázisait a kezdetektől a futamig.

A műsorvezető Kosaras Renáta – színes, impulzív, nyughatatlan képzőművész, aki már régóta magas fordulatszámon pörög és imádja a motorsportot – „beköltözik” pár napra a versenyzőhöz, hogy a női műsorvezető kíváncsiságával mutassa be a sportolók emberi oldalát, az általuk átélt lelki és fizikai stresszt, családi kapcsolatait. Renáta műsorvezető társa Tóth Zsolt, rallye autósversenyző, az autósport szakmai szakértője, aki 26 éves versenyzői tapasztalatát – vezetési és navigátori – adja az eseményekhez. A műsorban hétköznapi nyelvre lefordítva ismerhetjük meg az autó és motorversenyzés pillanatait, a versenyzés hátterét, a felkészülést, a verseny izgalmait, találkozhatunk a versenyzők csapatával a hétköznapokban és a verseny alatt, a paddock-ban.

RPM Autó és Motorsport magazin szeptember 11-től, kéthetente, péntek esténként 19.30-tól.

Az első adásban:

A fordulatszámon túl is van élet – reflektorfényben Kiss Norbi, Európa Bajnok kamionversenyző.

Magas fordulatszámon pörgünk!
Az alábbi linken megtekinthető az első adás reklámszpotja: https://www.youtube.com/watch?v=bkagtD01vXg

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek