2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Szeptember első hétvégéjén: ,,Zsongó Lillafüred”

Szeptember első hétvégéjén: ,,Zsongó Lillafüred”

A súlyos árvíz miatt május végén elmaradt 12. Zsongó Lillafüred sport- és kulturális eseménysorozatot szeptember 4-5-én rendezik meg.

Még mielőtt ízelítőt adnánk az idei programból, fontos megjegyezni, hogy az eredeti időpontban, azaz május 30-31-én a Hubay György vezette szervezők és a sportolók a Városgazda Kht. irányításával, társadalmi munkában segédkeztek a környék árvízi munkálataiban.
A rendező Miskolc Város Sportjáért Kiemelten Közhasznú Alapítvány, illetve a Papírsárkány SE szeptember első hétvégéjén is változatos programot kínál az érdeklődőknek. Az összesen 25-30 sportágat versenyek, illetve bemutatók formájában felvonultató sorozatban minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. A hagyományos, vasárnap délutáni Sport Talk-Show vendégei között üdvözölhetjük majd a DVTK  labdarúgó ,,Aranycsapatának” tagjait, Kállai Zoltán világbajnok ökölvívót, a DKC-Miskolc-Mivíz férfi kézilabdázóit, Mészáros Lászlót, az MVSC sokszoros Európa- és világbajnok erőemelőjét, a TVK-Mali Triatlon Klub tagjai közül Lehmann Tibor korábbi Eb-ezüst- és bronzérmes versenyzőt, a jelenlegi vezetőedzőt, Török Dániel sokszoros magyar bajnokot és megyénk egyetlen ifjúsági olimpikonját, Hankó Gábort is.
A sport mellett, a lillafüredi kisvasút állomás szomszédságában található Alpesi-büfénél felállított színpadon változatos kulturális műsorszámokat tekinthetnek meg a jelenlevők.  

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek