2023. 09. 23. szombat

Tekla, Líviusz
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Székely Anna látványos visszatérése: ismét győzött az egykori Európa-bajnok

Székely Anna látványos visszatérése: ismét győzött az egykori Európa-bajnok

Az amazonok küzdelme mellett Rehák Márk látványos küzdelme vitte a prímet a II. Golden Muaythai Gálán

2023. szeptember 2-án a veresegyházi Kucsa Tamás Városi Sportcsarnokban rendezték meg a második Golden Muaythai Gálát. Az esemény főmérkőzése két igazi visszatérő amazon, Fúró Virág és Székely Anna között zajlott, majd egyhangú pontozással utóbbi győzelmével zárult.

A thaiföldi gyökerű harcművészet kedvelői a délelőtti amatőr mérkőzések után tíz látványos profi meccset izgulhattak végig a ring körül 2023. szeptember 2-án a veresegyházi Kucsa Tamás Városi Sportcsarnokban. A második alkalommal megrendezésre került Golden Muaythai Gála szervezői betartották az előzetesen tett ígéretüket: ritka izgalmas mérkőzéseket mutattak be a jelenlévő több száz nézőnek. A zsúfolásig megtelt helyszínen a TV2 és a Sport Tv is jelen volt.

Az est fénypontja a női főmérkőzés volt, amely két kiváló női harcos, Fúró Virág és Székely Anna között zajlott. Ebben az igazi „amazon harcban” a korábbi Európa-bajnok Székely Anna egyhangú pontozással diadalmaskodott, bemutatva kivételes képességeit és eltökéltségét. Anna egész nyáron erre a küzdelemre készült, biztosítva, hogy fizikálisan és mentálisan is csúcsformában legyen. A győzelme egy hosszabb szünet utáni nagy visszatérést is jelent egyben. A szombati küzdelem ellenfele, Fúró Virág számára is visszatérést jelentett, ő egy sérülés után állt újra ringbe. A női főmérkőzés mindenki előtt a kitartás és elszántság példájává vált.

A II. Golden Muaythai Gála másik fontos mérkőzését Rehák Márk vívta a francia Singama Loic ellen. A két harcos az interkontinentális bajnoki címért lépett ringbe. Rehák végül impozáns teljesítményt nyújtva megszerezte a szabad bajnoki övet, ezzel megnyitva az utat magának a jövőbeli nemzetközi lehetőségek előtt.

Az est során megrendezett izgalmas mérkőzések eredményei:

Székely Anna (győztes) vs. Fúró Virág
Rehák Márk (győztes) vs. Singama Loic
Szabó Máté (győztes) vs. Varga Dominik
Ema Tímár (győztes) vs. Nagy Dorina
Barta Heléna (győztes) vs. Kalános Dorottya
Kelemen Ákos (győztes) vs. Polják János
Oláh Bence (győztes) vs. Peidl Balázs
Schrick Csanád (győztes) vs. Orosz Gyula
Ajtai Benjamin (győztes) vs. Nagy Krisztofer
Kertész Sándor (győztes) vs. Koszorús Bálint

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleine…