2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Szárnybontogató fővárosi fiatalok érkeznek a Körcsarnokba!

Szárnybontogató fővárosi fiatalok érkeznek a Körcsarnokba!

AZ NB I/A csoportos MAFC fiókcsapata lesz a MEAFC pénteki ellenfele.

Molnár, Bordács, Kucsora és Pápai is rendelkezik első osztályban szerezhető fiatal tapasztalattal, amit a második vonalban igyekeznek is hasznosítani. Bár a tabellán nem foglalnak el túl előkelő helyet, mostanság legyőzték a Salgótarjánt (ezt az érzést a miskolci csapat is ismeri), szoros budapesti derbin maradtak alul a Honvéd pályáján (72-65), legutóbb pedig az egyik éllovas Hódmezővásárhely csak nehézkesen tudta őket legyőzni (94-101).
Jó formában lévő MAFC érkezhet tehát Miskolcra, ahol egy jó formában lévő MEAFC várja őket nagy szeretettel.
A házigazda Miskolc kettős céllal győzelemre és nézőcsúcsra tör!
A siker érdekében a pályán terveznek mindent megtenni Szögiék, utóbbi tekintetében pedig nyereményjátékokkal készülnek megörvendeztetni az egyre vaskosabb létszámban érkező szurkolókat.
A klub játékra invitálja a kiérkező közönséget: amennyiben idei nézőcsúcs születik a pénteki mérkőzésen, úgy a találkozó végén a jelenlévők között kisorsolásra kerül 1 db 20.000 forint értékű Decathlon vásárlási utalvány, illetve 1 db a felnőtt játékosokéval megegyező, saját névvel és számmal ellátott mez! Az már csak hab a tortán, hogy a Calypso Kisvendéglő jóvoltából újra lesz Félpályás Dobás a Vacsorákért! Ennek a szabálya egyszerű, 5 kisorsolt jelentkező félidőben dobhat egyet félpályáról. Kosár esetén 2 személyes vacsorával lesz gazdagabb.
Bene Szilárd, vezetőedző: Az utóbbi mérkőzések rendre szoros végjátékot hoztak számunkra, ezért is szeretném, ha most magabiztosabb győzelmet tudnánk aratni. Fiatal ellenfelünknek azonban biztos, hogy lesz ehhez egy-két szava.

Minden kosárlabda barátot szeretettel várunk pénteken 18 órától a Körcsarnokban.
Hajrá, MEAFC!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…