2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Szállásadók összefogása az Mátéhegyi Ökoparkért

Szállásadók összefogása az Mátéhegyi Ökoparkért

A helyi vendéglátók egy emberként álltak ki Borsodnádasd országos kerékpáros versenye mellett. A civilek összefogásával épült Mátéhegyi Ökopark és Sportcentrum június második hétvégéjén rendezi az I. Decathlon Borsodnádasd Kupát a hegyikerékpárosok XCO szakágában.

A szállásadók felismerték a rendezvényben rejlő turizmusfejlesztő lehetőséget, ezért kedvezményekkel, felajánlásokkal segítik a szervezőket. A pénzadományokért, vendégéjszakákért cserébe a felajánlók felkerülnek a verseny magán szálláshely listájára, amit a rendezvény iránt érdeklődőknek ajánlanak a szervezők. A Mátéhegyi Ökopark és Sportcentrumot övező példaértékű társadalmi összefogás eredményeképp egyre többen ismerhetik meg a Bükk lábának egyik gyöngyszemét, Borsodnádasdot. A versenyzőket, rendezvényre érkezőket a helyiek családostul várják vissza a tiszta levegőjű, dús növényzetű környezetbe.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek