2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Steelers-meccs a hétvégén

A Miskolc Steelers újabb bajnokit játszik a hétvégén.
A dolog érdekessége és jelentősége, hogy az amerikaifutball helyi történetében ez lesz a második alkalom (2011 után), hogy komoly esély van a Divízió I rájátszásába kerülésre (sőt, nem hivatalos számítgatások szerint ez már meg is van).

Az aktuális ellenfél az alapszakasz utolsó fordulójában a Budapest Titans. Amely egyébként veretlenül vezeti a tabellát.
Az Acélcsapat most is, mint egész idényben (tavaly óra) Miskolc-Kassa közös csapatként szerepel, a Cassovia Steelers mint testvércsapat játékosaival közös keretet alkotva.

A miskolcsteelers.hu beharangozója így szól:

Helyszín: Felsőzsolca, városi sporttelep (Bólyai J. u.). A dátum június 14., szombat délután, kezdési időpont 15 óra.

Másodszor láthatja kedvenceit jövő hétvégén* a borsodi közönség idén; egy hazai és egy idegenbeli siker, valamint egy ugyancsak házon kívül abszolvált kudarc nyomán érkezik ismét „haza” (ami aktuálisan a zsolcai pályát jelenti) az Acélcsapat. Már lényegében biztos rájátszás-résztvevőként. A szurkolói számítgatások szerint a playoff már megvan, az alapszakaszt feltétlenül ennek megfelelő helyen zárja a gárda, a kérdés már csak a helyezés, ami a további menetrendet (wild card vagy sem) meghatározza. Evégett is igyekeznie kell az ezüst-pirosaknak, nem csak a hazai drukkerhad kiszolgálása érdekében.
A soros ellenfél a Budapest Titans. A fővárosiak klubjának honlapja a titans.hu címen található. A pesti csapat eddig három győzelemmel áll a tabellán (Mustangs 28-23, Raptors 38-28, Heroes 36-7).
(* az eredeti kiírásban még egy héttel korábbi dátum szerepelt, ám időközben tolódott a mérkőzés)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…