2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Startol a Drogmentes Maraton!

Idén 15. alkalommal indul útjára a Drogmentes Maraton. Az izgalmas eseményt április 9-én 11 órakor a budapesti Liszt Ferenc téren tartják meg, ahol rengeteg ember lesz , hogy támogassák a Maraton üzenetét: Együtt egy Drogmentes Magyarországért.  A mozgalom évek óta több ezer kilométert fut az országban több száz települését érintve, közben a drogfogyasztás veszélyeire hívva fel a figyelmet, valamint arra, hogy a szerek helyett inkább az egészségessé tevő sportot válasszák a fiatalok.
A Drogmentes Magyarországért szervezet célja, minél több fiatalt felvilágosítani arról, hogy milyen veszélyei és mellékhatásai vannak az ártalmas szerek fogyasztásának. Továbbá hangsúlyozzák azt is, hogy nem csak a fogyasztáskor, de a jövőben is megjelenhetnek bizarr hatások, amikor már egyáltalán nem él droggal az illető.  Ijesztő adat, hogy a mai tinédzserek közül minden harmadik kipróbált már valamilyen illegális drogot.

A Szervezet évről évre több fiatalt ér el, egyre több embernek juttatják el az igazságokat a drogok fogyasztásával kapcsolatban. Az iskolások melléjük állva kocognak, amikor befutnak egy községbe, vagy érdeklődve figyelik előadásaikat.  Hatásukra eddig több mint 160 000 gyermek fogadta meg, hogy drogmentes életet él! Az ilyen eredmények éltetik a Mozgalom tagjait, akik sokszor erejükön felül küzdenek az ellen, hogy társadalmunkat még mélyebbre süllyesszék a drogok.

Mindenkit várnak a Start rendezvényre, aki egyetért azzal, hogy drogok nélkül boldogabb az élet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek