2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Sportszerű Futball – szervezett, rendezett keretek között

Sportszerű Futball – szervezett, rendezett keretek között

A napokban együttműködési megbeszélést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ÉS a Megyei Labdarúgó-Szövetség.

 

A Két szervezet között fennálló – AZ országban egyedülálló – együttműködési megállapodás alapján a Labdarúgó-Szövetség értékelte a 2009/2010. évi Szezon eddigi tapasztalatait, a rendbontásokat, feltárták a rendezési hiányosságokat, valamint SZOT váltottak arról, Hogy mit Kell tenni a Labdarúgó fegyelmi helyzet javítása érdekében.

A megbeszélésen a főkapitányság Vezetői részt vettek a Mellett Városi rendőrkapitányok nem. Dr. Vereckei Csaba dandártábornok, megyei főkapitány arról biztosította a szövetség vezetőit, Hogy AZ együttműködést a jövőben is fenntartják ÉS továbbra a Nagy körültekintéssel járnak el a kiemelt kockázatú mérkőzések esetében.

A Megyei Labdarúgó Szövetséget, Balázs András Elnök, dr. Engel György alelnök, Sajti Viktor főtitkár ÉS A fegyelmi bizottság Vezetői, dr. Juhász Csaba ÉS Friedl Csaba (akik tartózkodás mellett „mellesleg” a rendőrség munkatársai) képviselték.

Balázs András szövetségi Elnök kiemelte: tavaly a futballmérkőzéseken rendőri intézkedésre került sor Csák egyszer, ez is azt mutatja, Hogy AZ Ott megjelenő járőrök nagyban hozzájárultak a biztonsági előírások betartásához.

A szövetség ÉS a rendőrség erőfeszítéseit Jó partnerként támogatták a sportegyesületek Vezetői, akik Előre jelezték (ek folyamatosan jelzik), ha biztosítást igényelnek Egy-EGY mérkőzésre (például feljutási, kiesési rangadóra, vagy szomszédvárak csatájára), Nemzetközi Geofizikai Év focibarátok a Nemzetközi Geofizikai Év ezután is nyugodt körülmények között szurkolhatnak AZ összecsapásokon.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda – B-A-Z. Megyei Labdarúgó – Szövetség.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek