2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Sikeres tesztnap az ERC futamokra

Július 3-4-én került megrendezésre a Bakonya rally, ahol két kategóriában is nevezett a Juhász Csaba – Pásztor Tamás ralipáros. Tették ezt azért, hogy minél jobban kiismerjék a számukra új Mitsubishi EVO X. versenyautót, amivel három ERC futamon fognak indulni 2021-ben. A verseny olyannyira jól sikerült, hogy megnyerték a Teszt kategóriát.

 

Juhász Csaba – Pásztor Tamás
Kole Media Center Kft
Mitsubishi EVO X.
Bakonya Rally 2021
2021.07.03-04.

 

Juhász Csabit a pilótát kérdezem a verseny után.

Előfutóként és teszt kategóriában álltak rajthoz friss új kölcsönkapott navigátorral, Pásztor Tomival. 7-7-szer mentek végig a Kővágótöttös – Bakonya / Bakonya – Kővágótöttös szakaszon. Az összesen 86 versenykilométer mire is volt elég nektek a 2021-es ERC szezonokkal kapcsolatban?
– Ezúton is köszönöm a rendezőnek, hogy előfutóként is mehettünk. Nagyon sokat jelentettek azok a plusz kilométerek. Ez a 86 km már jelentős tesztnek mondható.

 

Milyen beállításokat, gumikeveréket, vagy bármi mást tudtatok tesztelni?
– Ugyanazzal a gumikeverékkel mentünk végig. Lengéscsillapító beállításokat változtattunk, és próbáltam vissza rázódni az autóba, újra megszokni a Mitsubishi viselkedését. Úgy érzem, hogy rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtöttem.

 

Együttműködő partnereinknek köszönet!

 

Fotó: Hajóka SportFotó

– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek