2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Serdülő birkózók bajnoki ezüstje

Az előkelő második helyet érdemelték ki a DVTK-MVSI birkózói a december 10-én, Egerben megrendezett serdülő szabadfogású csapatbajnokság országos döntőjében.

A rangos megmérettetésen 14 gárda vett részt.  A Bacsó Alex, Juhász Sándor, Lakatos Győző és Repka Attila által felkészített DVTK – MVSI legénysége a Kecskeméti TE és a házigazda Eger együttesén is simán túljutott és szerezte meg a csoportelsőséget. A középdöntőben, sorsolás után, a Tatabánya és a Dorog csapatával mérkőztek meg a miskolciak, akik mindkétszer sikerrel vették az akadályt, így bejutottak a döntőbe. A finálé a budapesti Erzsébetvárosi SMTK csapata ellenében kiélezett csatát hozott, a felek fej-fej mellett haladtak. Az utolsó mérkőzés előtt még 19:19 volt az eredmény, melyet végül 23:19 arányban fordított a maga javára az ESMTK.

Végeredmény: 1. ESMTK, 2. DVTK-MVSI, 3. Kertvárosi SE (Budapest).

Fotó:
Sándor János (alsó sor, balról), Balázs Teo, Orliczki Bendegúz, Kocsis Ferenc, Győri Emma, Kádas Krisztián, Porteleki Dávid (felső sor, balról), Toplenszki Bálint, Bacsó Alex, Lakatos Győző, Deák-Bárdos Mihály, Zurai  Rajmund, Tasi Márk, Botos Bence, Oláh I. Gergő, Bari Imre, Oláh II. Gergő, Juhász Sándor, Jászkai Imre bíró.
(Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek