2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Puyol és Cafu a nyíregyházi Teqball All Stars gálán

Puyol és Cafu a nyíregyházi Teqball All Stars gálán

A hétvégén Magyarországon népszerűsíti a teqballt két korábbi világbajnok, a spanyol Carles Puyol a brazil Cafu. Pénteken Budapesten, a Docler székházban, szombaton pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő TEQBALL ALL STARS gálán találkozhatnak a rajongók és érdeklődők a két focilegendával. A magyar fejlesztésű teqball népszerűsége továbbra  is rekordsebességgel növekszik, immár 99 országban  hivatalosan elismert sportág.

A FITEQ (Nemzetközi Teqball Szövetség) meghívására Magyarországra érkezik az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya, a világ egyik legjobb hátvédjeként számontartott Carles Puyol, aki 100-szoros spanyol válogatottsága során világ és Európa-bajnoki címet szerzett, valamint a 2-szeres világbajnok brazil Cafu, az AS Roma és az AC Milan korábbi kiváló balhátvédje. A focilegendák szeptember 27-én (pénteken) 16:00 órakor a Docler székházban várják a rajongókat, szeptember 28-án (szombaton) pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő TEQBALL ALL STARS gálán mutatják be teqball tudásukat. Mindkét rendezvényre ingyenes a belépés. Nyíregyházán a nézők a Magyarország-Montenegró teqball mérkőzést – ami akár a tavalyi VB döntőjének visszavágója is lehet –  és Nyíregyháza All Stars-Teqfriends futsalmeccset is láthatják, ahol olyan kiváló magyar sportolók lépnek pályáza, mint Lipcsei Péter, Király Gábor és Gyurta Dániel.

 

A közönségnek több helyszínen is alkalma lesz találkozni Puyollal és Cafuval az alábbi program szerint:

 

Szeptember 28. 12:00-13:00 Balassagyarmat, Kövi Pál Sportcentrum

Közönségtalálkozó Puyollal és Cafuval

 

Szeptember 28. 16:00 órától Nyíregyháza, Continental Aréna

Puyol & Cafu páros teqball mérkőzés
Teqball Challenge
Magyarország – Montenegro teqball bemutató mérkőzés
Nyíregyháza All stars – Teqball All Stars kispályás labdarúgó mérkőzés
A program zárásaként lehetőség lesz közös fotózásra, autogram kérésre a 2 világsztárral és a jelenlévő magyar sportolókkal.

 

Szeptember 28. 18.30-tól Nyíregyháza, Kossuth tér
Díjátadás
Közös fotózás, autogram kérés a 2 világsztárral és a jelenlévő magyar sportolókkal

 

Puyol – aki egyben az UEFA Champions League Trophy Tour egyik nagykövete is – régóta nagy rajongója a teqballnak, a 2017-es luxemburgi Teqball All Stars Kupán csatlakozott a sportág nagykövetei közé Pirès, Gallas, Nuno Gomes, Sabrosa és Karembeu társaságában és azóta számos alkalommal mutatta meg tehetségét az újonnan alakult sportágban. Cafu is nagy rajongója a hajlított asztalnak és izgatottan várja a mérkőzéseket.

 

Az esemény beharangozó videója az alábbi linken érhető el:

https://www.facebook.com/teqball/videos/536280143849827/

 

A hétvégi rendezvények méltó felvezetői lesznek a december 6-7-8-án Budapesten megrendezésre kerülő 3. Teqball Világbajnokságnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek