2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Pintér Csaba vezet szombaton

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában Pintér Csaba vezeti a DVTK – Pápa mérkőzést szombaton 18:30-tól. Az oldalvonal mellett Király Krisztián és Becséri Gergely, az alapvonalak mögött Berger József és Gaál Gyöngyi lesznek a segítői.


Pintér Csaba (Fotó: Szabó Gábor)

A Vas megyei Pintér Csaba 1977. október 17-én született, az előző bajnokság utolsó fordulójában debütált az NB I.-ben az MTK – Kaposvár mérkőzésen.

Korábban mindössze egyszer fújt a DVTK mérkőzésein, idén ősszel ő volt a Paks – DVTK találkozó játékvezetője, azonban alapvonali játékvezetőként már 2013-ban találkozhttunk vele Pápán.

A focibiro.hu statisztikája szerint Pintér Csaba az idei bajnokságban 15 mérkőzésen 58 sárga és 4 piros lapot mutatott fel.

Az OTP Bank Liga tavalyi kiírásához hasonlóan idén is két asszisztens, két alapvonali asszisztens és egy tartalék-játékvezető dolgozik a játékvezető mellett. Pintér Csaba segítői szombaton az oldalvonal mellett Király Krisztián és Becséri Gergely, az alapvonalak mögött Berger József és Gaál Gyöngyi lesznek. A tartalék játékvezetői feladatokat Kelemen Attila látja el.

Forrás:dvtk.eu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek