2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Ovis-sportdélután „családi légkörben” Kazincbarcikán

Ovis-sportdélután „családi légkörben” Kazincbarcikán

10 tagóvoda, 5-5 három fős csapata versengett a Kazincbarcikai Összevont óvodák hagyományos családi sportdélutánján.

Már 9. alkalommal rendezett ilyen vidám, sportos programot az óvoda testnevelés-munkaközössége és a családi délután minden évben óriási siker.

– Idén a Víz Világnapja adta meg a rendezvény körítését, ennek megfelelő díszletben és ehhez kötődő játékos feladatok tették színvonalasabbá és vidámabbá ezt a programot – mondta Illés Pálné vezető.                                                   – A csapatokat egy-egy család alkotja; anyuka, apuka, nagymama, nagypapa, vagy testvér és természetesen a hozzánk járó óvodás gyermek. Így aztán tényleg nagy élmény mindenkinek a saját szeretteivel együtt versenyezni, jelképesen horgászni, csónakázni, vagy éppen „gólya viszi a fiát” játszani. A sportdélutánon 10 tagóvodánk vett részt, a barcikaiak mellett a szuhakállói és a sajóivánkai egység is. A szervezés és a rendezés minden évben a testnevelés-munkaközösség feladata, a kolléganők idén is nagyszerű munkát végeztek Lászlóné Nagy Ágnes vezetésével – mondta az összevont intézmény vezetője.

Aki pedig nem a tornacsarnok küzdőterén versenyzett, az nézőként sikított és tapsolt a résztvevőknek, így a zsúfolásig megtelt lelátó 300 kisgyermek buzdításától volt hangos. A tréfás feladatok kapcsán versenyző és néző rengeteget nevetett, s hogy közben ki hányadik helyen végzett, az nem volt fontos, hiszen itt nem hirdettek győzteseket. A sportdélután végén a támogatók – Kazincbarcika Város Önkormányzata és a kistérségi társulás – jóvoltából minden csapat ajándékot kapott, így a gyerekek és hozzátartozóik boldog mosollyal az arcukon, kipirulva, élményekkel gazdagon térhettek haza a családi sportdélutánról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek