2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Ötszáz kilométer után újabb a kétszáz

Ötszáz kilométer után újabb a kétszáz

Békéscsabán járt idei utolsó Divízió 1-es bajnokiján az Acélcsapat. Egy hétre rá már Kassán teszi tiszteletét a miskolci gárda, hogy klubtörténetet első nemzetközi tornáján vegyen részt. Békéscsaba Raptors – Miskolc Steelers 35-18 (7-0, 0-6, 14-0, 14-12)
Békéscsaba, Jamina- pálya, 200 néző.
Miskolci pontszerzők: Martin Medvec 2 TD (mindkettő futott), Imricskó Péter 1 TD (futott).

A felnőtt elsőosztályú küzdelemsorozat mind a hat alapszakaszi mérkőzését lejátszva láthatóvá vált, a másfél éve gyökeresen átalakult keretű, zömmel ifi korú játékosokkal újraépített – s nem mellékesen: a Cassovia szlovákjaival megerősített – Steelers az egyesület históriájának egyik legjobb eredményét érte el 2013-ban. A hetedik helyezés kicsit a szerényebb eredeti terveket is felülmúlta, melyek csak a „sima” bennmaradást tűzték ki.
A folytatás a nagycsapat számára már e hétvégén következik: ezúttal az ezüst-piros mezesek ellenfélként néznek szembe azokkal a cassociásokkal, akik szezon közben testvérként állnak helyt mellettük. A Kassán most szombaton, június 22-én tartandó nemzetközi tornán nevezett két egylet mellett még magyar részről a Nyíregyháza Tigers vesz részt, illetve a lengyel Silesia Rebels.
A mérkőzéseket – 1st Build & Media American Football Cup név alatt – a Lokomotiv Kosice stadionjában rendezik. A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődik, és várhatóan délután 5-ig tart.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek