2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Óriás toronyugrás: rendkívüli helyekre szóló jegyek érhetők még el

Óriás toronyugrás: rendkívüli helyekre szóló jegyek érhetők még el

Az óriás toronyugrást övező hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Batthyány téri alsó rakparton található lelátók mellett újabb, rendkívüli nézőteret alakítottak ki a szervezők. A Dunán, egy 80 méter hosszú és 20 méter széles uszályon hoztak létre újabb férőhelyeket, így további jegyek érhetők el vizes VB leglátványosabb versenyére.  
Kezdetét vette Budapest szívében, a Batthyány téri Duna parton a világesemény leglátványosabb versenye, az óriás toronyugrás. Akik szeretnék a helyszínen nézni a nők 29-én, 12:00 órakor kezdődő döntőjét vagy a férfiak 30-án délben startoló fináléját, még megtehetik, hiszen további jegyek érhetők el az Eventim hálózatában. A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis az eredetileg tervezett 1500 néző befogadására alkalmas lelátó mellett, a Szervezőbizottság és a Mahart összefogásának eredményeként a Dunán, egy 80 méter hosszú és 20 méter széles uszályon ideiglenes nézőteret alakítanak ki.
A rendhagyó ülőhelyeket emlékezetes módon közelíthetik meg a látogatók: a Kossuth tér déli oldalán a Zoltán utca magasságában található kikötőből másfél órával a verseny előtt indul el az első, a nézőket az uszályokhoz szállító hajó. Ezt követően 10 percenként indulnak a 250 férőhelyes hajójáratok, amelyekre a megváltott jegyekkel szállhatnak fel az utasok. A lelátókon az üléseket érkezési sorrendben foglalhatják el a látogatók.
A nézők kényelméről a verseny alatt az uszályokhoz kötött Hunyadi hajó gondoskodik, amely büféként és mentőhajóként funkcionál majd a döntők során.
A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a tengeribetegségre hajlamos szurkolók lehetőség szerint ne váltsanak jegyet a vízi nézőtérre, valamint kérik a szurkolókat, hogy az időjárási viszonyokra való tekintettel készüljenek árnyékoló kalappal, fejfedővel, naptejjel, ugyanis a nézőtér nem fedett.   az itt helyet foglaló szurkolók speciális szögből láthatják az ugrásokat, egyes helyekről l, a vízbeérkezés pillanata az óriás kivetítőn lesz követhető.  
Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…