2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Nem szórakozták el a kidobóst !

A Miskolci Egyetemen március 8 – 9 –én délután az E/4 es kollégium tornatermében rendezték meg az első miskolci Mockba kidobós kupát. A rendezvényre húsz ötfős csapat kvalifikálta magát.

A kétnapos tornára, a csapatok szórakozni, kikapcsolódni érkeztek, viszont a termet csapatként, sportolóként és emelt fővel hagyhatták el a mérkőzések után. Hétfőn a csoportmérkőzéseken a vegyes csapatok – Hiszen minimum egy lány is kellett az ötösbe – ádáz harcot vívtak a továbbjutásért. A küzdőtéren egységes csapatokat és küzdelemben megizzadt játékosokat lehetett látni. Voltak nagy esélyesek, mérkőzésről mérkőzésre fejlődő csapatok, és még nagyobb csalódások a kiesések miatt.

A legnagyobb izgalmakat a körbeverést eldöntő hirtelen halál okozta, amelyet visszatartott lélegzetvételek és örömkitörések valamint a bánat sóhajai jellemeztek.

Az első nap végén tíz gárda jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, és másnap újult erővel állhattak a labdák mögé. A keddi délutánon a tíz csapat a felére csökkent, és az öt bent maradó formáció játszhatott körmérkőzéseket a csoporthelyezésért. Itt születtek a legnagyobb meglepetések, hiszen az eddig veretlen csapatok is tudtak gyengén produkálni, de az elején rosszan kezdő ötösök annál többet bizonyítottak.

A végeredmény: 1. : Hagymásbab

2. : Összehordta a szél

3. : F.C. Bőrszalonna

4. : Combragyöngék

5. : Gazdász Force

A zsűri kiválasztotta az öt legjobb „ All Star „ játékost is, :

1. : Sebestyén András

2. : Nagy László

3. : Cseh László

4. : Fábián Lívia

5. : Fodor Tamás

 

A rendezvénynek nevet adó Mockba zenekar énekese Répás „Süti” Tamás úgy nyilatkozott, hogy nagy sikerként élte meg a tornát, és örül annak, hogy a sportolók nem szórakozásnak, hanem komoly sportnak vették a játékot. A nyáron pedig egy újabb bajnokságra invitálta a csapatokat és az érdeklődőket, ami annyiban változik, hogy kinti pályán fog zajlódni a játék és éjszaka. Bővebben érdeklődni és jelentkezni majd májustól lehet a www.mockbamusic.hu oldalon.

 

Vajtó László

Videó: VFM.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…