2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Négyszáznál többen a nyitányon

Négyszáznál többen a nyitányon

Négyszáznál többen a nyitányonAz idei Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport esemény sorozat április 17-én, szombaton a kerékpáros próbával vette kezdetét. A tiszaújvárosi Jabil Circuit Magyarország Kft. zsúfolásig megtelt parkolójában a 15 km-es kispróbára 191, míg a 45 km-es nagypróbára 248 sportember sorakozott fel a rajthoz, hogy sikeresen letekerje a választott penzumot. A korelnök a nagypróbára vállalkozó 79 éves miskolci kerékpárversenyző, Fábri Ferenc volt, aki 63 (!) esztendeje igazolt le az MVSC-be, melynek a mai napig is a tagja.

Valamennyi a távot teljesítő bringás egyéni tervezésű kerékpáros mezzel lett gazdagabb. Mivel rendező TVK-Mali Triatlon Klub nem számított arra, hogy ekkora lesz az érdeklődés, akadt, akinek nem jutott a helyszínen az értékes ruhadarabból. Természetesen ők sem maradnak mez nélkül, a szervezők már megrendelték az után-gyártást, így 10 napon belül mindenkihez eljut a megérdemelt ajándék.

A kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt kínáltak a házigazdák, de volt arcfestés és egészségügyi állapotfelmérés is.  A célban gulyás-parti várta a 3próbásokat, akik távtól függően 3, illetve 6 pontot regisztráltathattak próbafüzetükben. A próbafüzettel ingyen lehet indulni a folytatásban, azaz a június 12-i úszó- és az augusztus 6-i futópróbán is.

 

Bővebb információ a TVK_ MALI Triatlon Klubban (tel: 49/540-094, e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu, honlap: www.tvkmalitriatlon.hu) kérhető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek