2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nagy Norbert köszönete

“Kedves Autósport Rajongók,

Szeretném megköszönni mindenkinek a 2013-as szezonban, hogy végig mellettem voltatok, szurkoltatok és támogattattok, hogy sikeresen záruljon az évem.

Nagyon fontos év volt ez számomra és a menedzsmentem számára is. Ebben az évben indultam előszőr Európa Bajnokságban. Folyamatosan tanultam, fejlődtem úgy technikában, mint lélekben egyaránt. Jővőre még többet akarok kihozni magamból. Nemzetközi versenyen és mezőnyben ez volt az első évem ezen a szinten, és nagyon boldog vagyok, hogy hoztam a tőlem elvárt teljesítményt. Az alap elvárást, hogy az autó egész évben a legeredményesebben célba érjen, teljesítettem.

Köszönöm a szurkolóknak, támogatóimnak, a csapatnak, a szerelőknek és a menedzsmentemnek, hogy egész évben mellettem voltak és sikeres évet zárhattam. 2014-ben az Európa Bajnokságban folytatom tovább, cél természetesen egy dobogós helyezés a bajnokságban!

Addig is még évzáróként, és hogy együtt ünnepeljük és zárjuk az évet mindenkit szeretettel várok 2013. december 27-28-29 –én rendezendő Szilveszter Rally-ra, hogy egy „öröm” versenyzéssel  búcsúztassuk az évet!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, és akikkel nem találkozok sikerekben gazdag boldog újévet!
Nagy Norbi “

NAGY NORBI ETCC MEDIA KÖZLEMÉNY
Tájékoztatunk mindenkit, hogy Nagy Norbi kétszeres magyar bajnok, ETCC pilóta autóversenyző a 2014-es évben már nem a Zengő Junior Team versenyzője lesz. Köszönjük a 2013-as évben elvégzett munkáját a csapatnak a Norbi autójával és felkészítésével. Mivel a Zengő Junior Team nem kíván a 2014-es évben az Európa Bajnokságban részt venni, így Norbi elköszönt az idei év záró versenye után a csapattól. Nagy Norbi tervei a jövő évben természetesen továbbra is az ETCC sorozat, és a tőle elvárt legjobb teljesítményt hozni a futamokon. A továbbiakról, miszerint milyen csapattal folytatja tovább a versenyzést 2014. februárjában minden autósport rajongó értesülni fog.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek