2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

MVSI : Pontnélküli hétvége

Az őszi utolsó előtti fordulóban a második helyen álló Kisvárda KC vendégeként lépett pályára és szenvedett vereséget a Miskolc VSI  NB.II. Észak-keleti csoportjában szereplő férfi kézilabda csapata. A miskolciak a tavalyi bajnok ellen kissé megilletődötten kezdték a mérkőzést, majd magukra találtak és gyors ellenakcióiknak köszönhetően felzárkóztak. Az egész találkozóra jellemző volt ez a forgatókönyv, hiszen a sportiskolás együttes erejéből ezúttal csupán a hátrány folyamatos ledolgozására tellett ezen az összecsapáson.
A bajnoki tabellán egymás mögött álló két együttes csatájában a nyírségiek, a hazai pálya előnyét élvezve érvényesítették a papírformát és biztos győzelmet arattak.

Kisvárda KC – Miskolc VSI  32 : 27  (16 : 13 )
Kisvárda, 200 néző.

Miskolc VSI: Puskás (kapus) – Hajdú (5/3), PÁKOZDI (8/2), Horváth T. (2), CSONTOS (7), Bukta (3), Mózer (1) Csere: OROSS (kapus), Pócs, Papp (1), Semsák (1), Herpai.

Montovay Péter edző: – Korlátozott taktikai mozgástér, tisztes helytállás, vállalható eredmény. A soron következő mérkőzésünkön, hazai pályán a listavezetőt fogadjuk és győzelemmel akarjuk zárni az őszi szezont !

Junior mérkőzés: Kisvárda KC – Miskolc VSI  31: 19 (15 : 7)


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…