2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

MVSI: harmadik helyen a tabellán

A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjának 9. fordulójában a Miskolci Sportiskola az egy ponttal előtte álló Debreceni Egyetem csapatát fogadta az Egyetemi Körcsarnokban, ahol hazai siker született.

Az erőviszonyok alapján a két, azonos képességű csapat találkozóján a vendégek kezdtek jobban, az első félidőben mind játékban, mind eredményességben, minimális lépéselőnyre tettek szert a sportiskolásokkal ellenében.
Fordulás után a több cserével rendelkező miskolciak a játékrész közepére fordítottak és megnyugtató előnyhöz jutottak. A debreceniek több időkérése sem vezetett eredményre, mindenre volt válasza a hazai gárdának és az elfáradó hajdúságiakkal szemben, végül biztosan nyerték meg az összecsapást. Ezzel a két együttes helyet cserélt a bajnoki táblázaton, jelenleg az MVSI a harmadik.

MISKOLC VSI – Debreceni EAC 31:26 (14:15)
Miskolc, Egyetemi-körcsarnok, 150 néző

Miskolc VSI : PUSKÁS (kapus) – Hajdú (1), SMÍGER (2), OROSZ (5), CSONTOS (7), Bukta (2), Mózer (3) Csere : Oross (kapus), PÁKOZDI (5), HORVÁTH T.(3), SEMSÁK (2), Papp (1), PÓCS, Tompa (kapus)
Montovay Péter edző: – Rendkívül motiváltan léptünk pályára, az együttes hozzáállása kifogástalan volt. Ennek köszönhető, hogy hátrányban sem bizonytalanodtunk el.
Külön öröm, hogy sok jó egyéni teljesítmény szolgálta az egész csapat sikerét!

Junior mérkőzés: Miskolc VSI – Debreceni EAC 29 : 37 (10 :19)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek