2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

MVSI : Fájó hazai fiaskó…

Vendéglátóként szenvedett vereséget a Miskolci Sportiskola NB. II. Észak-keleti csoportjában szereplő férfi kézilabda csapata a tabellán két ponttal előtte álló Fehérgyarmat ellen, a bajnokság  14. fordulójában.

Rendkívül idegesen és kapkodóan kezdte a mérkőzést a miskolci csapat, amely három büntetőt is elhibázva csak a 12. (!) percben szerezte első gólját. A folytatás sem volt szívderítőbb, a 22. percben 9:3-ra vezettek a vendégek és a félidő végén is 12:6-ot mutatott az eredményjelző.
A szünetet követően hazai együttes „őrült” rohanásba kezdett a tetemes hátrány ledolgozására, amely több-kevesebb sikerrel járt, hiszen az utolsó percben egyenlítési lehetőségig is eljutottak a miskolciak. Mivel ez kimaradt, a pontmentés sem sikerült, így az érmes remények is elszálltak.

Miskolc VSI – Fehérgyarmati VSE  21 : 22  ( 6 :12 )
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 100 néző. Vezette: Aczél, Paulovics

MISKOLC VSI: OROSS (kapus) – Kascsák, Orosz (1), Horváth T. (3), Csontos (6), Bukta, Németh, Csere : PÓCS, Pákozdi (5), Semsák (1),  Hajdú (4/3), Mózer (1), Popovics.

Montovay Péter edző: – Az első félidei rémálom után felébredtünk ugyan, de a hatása minden későbbi erőfeszítésünk ellenére nagy fájdalommal járt. Az okok elemzéséhez nyugalomra, és tiszta fejekre lenne szükség!

Junior mérkőzésen: Miskolc VSI – Fehérgyarmati VSE  28 : 23 (17 :11).
                            

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek