2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Multifunkcionális pályát avattak

Multifunkcionális pályát avattakÜnnepélyes keretek között – Bardóczki Gábor, az Önkormányzati Minisztérium Sport és Stratégiai Főosztályvezető helyettese és Orosz Lajos, sportért felelős alpolgármestere – adták át a Miskolc Városi Szabadidőközpont új szabadtéri multifunkcionális műanyag pályáját, amelyenkosarazni, teniszezni, focizni, vagy akár floorballozni is lehet.

Dr. Szathmáry-Antal Tamástól, a Miskolc Városi Szabadidőközpont igazgatójától megtudtuk, hogy a beruházás ötlete még tavaly kezdődött, mert a 2-es számú szabadtéri jégpálya télen csak 3-4 hónapig üzemelt, a melegebb évszakokban 8 hónapon át pedig csak ott állt kihasználatlanul. Egy pályázattal10 millió forintot nyertek ezt 5 millió forint önrésszel kiegészítették, s így egész évben használható, 1800 négyzetméternyi területű sportpályát alakítottak ki. A következő lépésben, a pályák melletti romos épületet tesznek rendbe önerőből, mert mint mondta, a külső pályákhoz egyszerűen nem tudnak már a házon belül öltözőt biztosítani.
Az 1970-ben épült intézmény jövőre ünnepli 40. születésnapját. Erre is gőzerővel készülnek és a programok stílszerűen a 40-es szám köré épülnek fel. 40 rendezvényt szerveznek, 40 esemény lesz, elültetnek 40 fát, és 40 %-os kedvezményt adnak majd szolgáltatásaikból.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek