2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Most vasárnap pótolják a kerékpáros próbát

Most vasárnap pótolják a kerékpáros próbát

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub  idén is megrendezi a  nagy népszerűségnek örvendő JABIL 3Próba szabadidősport-esemény¬sorozatát.  Az eredetileg május 05-re meghirdetett, de a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt kerékpáros próbát május 19-én, vasárnap pótolják.

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőséget jelentő kerékpározás versenyközpontja ezúttal is JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolója (Huszár Andor u. 1) . A sportbarátok 15 és 40 km teljesítése közül választhatnak, melyeket 60 perc, illetve 180 perc alatt kell teljesíteni. A kispróba 3, a nagypróba 6 pontot ér, melyet a regisztrációs irodában átvehető próbafüzetben rögzítenek.
A rajt 10 órakor lesz, melyet követően a versenyközpontban az ovisok számára kerékpáros ügyességi versenyt tartanak.
Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi emblémázott ajándékokat tartalmazó csomagot kap a házigazdáktól.
Kisorsolnak a helyszínen a próbát teljesítő Jabil-dolgozók és a lakosság köréből 1-1 db TREKKING kerékpárt, 2 – 2 db kerékpáros sisakot, a JABIL dolgozók  további 5 db meglepetés ajándékra is számíthatnak.
11.30-tól minden résztvevőt gulyáspartira vár a házigazda Tiszaújvárosi Triatlon Klub.
Folytatás úszással, futással
A folytatást jelentő úszó-próba június 16-án, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m és 1000 m vár a résztvevőkre.
A futáspróba ideje július 12., péntek, helye a Tiszaújváros centruma. A kispróba 3,5 km, a közepes próba 7 km, míg a nagypróba 14 km. A leghosszabb távot négy tagú váltóban is teljesíteni lehet.
Az idei sorozat után, július 13-án, szombaton, a XXI. MOL Triatlon Nagyhéten a 12 pontot , vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat  sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a Jabil-os dolgozó és egy az összes többi résztvevő közül – talál gazdára.  A fődíj 2 személyre szóló Wellness-hétvége, félpanziós ellátással.
További információ kérhető: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, telefon: 49/540-094 és  30-645-2746 web: www.tiszatriatlon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ezek most a legnépszerűbb motorok
Japán márkák a top 3-ban A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt, és látszólag ebben a kategóriában kevésbé áré…