2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Miskolci sportolóknak állított emlékfalat az önkormányzat

Miskolci sportolóknak állított emlékfalat az önkormányzat

Miskolci olimpikonok és paralimpikonok előtt tiszteleg Miskolc MJV Önkormányzata azzal az emlékfallal, amelyet ma délelőtt avattak fel a Miskolc Városi Sportcsarnok oldalán.

A márványtáblákon olyan sportolók nevei kaptak helyet mások mellett a labdarúgás, az atlétika, a kajak-kenu, a kerékpár, a súlyemelés, a sportlövészet, a birkózás, a biatlon, a dzsúdó, a sízés, vagy éppen a bocsa sportágaiból, akik valamelyik nyári vagy téli olimpián indulva értek el szép eredményt, ezzel Miskolc jó hírnevét is öregbítve.

 

A miskolci olimpikonoknak emléket állító márványtáblákat Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere és Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára avatta fel, az ünnepségen beszédet mondott Géra Imre, miskolci olimpikon, aki mécsest is gyújtott az emlékfal előtt, azok előtt a sporttársai előtt tisztelegve, akik már nincsenek közöttünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…