2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Miskolci Renegades -BAFC Kupa döntő Hír

Hatalmas csatában megszerezte idei első kupagyőzelmét a Miskolc Renegades gárdája. A Székesfehérváron tartott döntőben 43-17 arányban múlták felül a Budapesti Green Eagles-t.

A BAFC-kupa döntőjére ismét kimerítő buszozás után érkezett a miskolci csapat, ez azonban nem látszódott meg a játék kezdésénél, hiszen már az első támadásból toucdownt szerzett a Renegades, Lakatos Bence remek futásának köszönhetően, 6:0.

 A folytatásban Lippai Péter volt eredményes egy futást követően. A védelem egy safety-t is szerzett, így alig 10 perc alatt már 14-0 volt az állás. Ekkor kezdett magához térni a budapesti csapat is, előbb 14:3, majd 14:10 lett az eredmény. A félidőre minkét csapat kifulladt egy kicsit, 20:17-tel vonultak le a pályáról.

 

Az utolsó két negyedre a Renegadesnek sikerült megtalálni az összhangot, végig sikeresen hárították az Eagles támadásait, 0 ponton tartva az ellenfelet. Csőke Bence Interception-t fogott, Janocskó Kornél pedig safety-t  ért el, ráadásul újabb touchdownokkal és extra pontokkal növelték előnyüket, így a mérkőzés végére már 43-17-et mutatott  az eredményjelző.

 

Pontszerzők a miskolciaknál: Lakatos Bence (4TD), Lippai Péter (1TD), Huszár Gábor (1 TD elkapás, Farkas Máté passzából), Bakó Botond (3 extra pont), Janocskó Kornél (1 safety), Nagy Levente (1 safety).

 

A BAFC –Kupát így a Miskolc Renegades nyerte 3 győzelemmel, második a Budapest Green Eagles, harmadik a Fehérvár Enthroners.
Fotó: Bodnár Enikő és Gávelné Tóth Krisztina

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …