2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Miskolci Pedálkirályok: irány Jávorkút!

Miskolci Pedálkirályok: irány Jávorkút!

A Miskolci Pedálkirály elnevezésű kerékpáros versenysorozat október 12-én, vasárnap, 10 órától a 4. fordulóval, a jávorkúti hegyi időfutammal folytatódik. A Freeriderz SC által a Miskolc MJV Önkormányzat támogatásával megvalósítandó sorozat célja az, hogy a kerékpározás különböző szakágait népszerűsítse. Az elmúlt három fordulóban volt már MTB időfutam, MTB maraton és  tájkerékpározás. A vasárnapi futam elsősorban az országúti szakágról szól, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet elindulni hegyikerékpárral (MTB. Sőt a „Pedálkirály” összetett szempontjából fontos, hogy a bringások minél több fordulóban, így most is gyűjtögessék a pontokat. A verseny nyílt, így korra, nemre való tekintet nélkül bárki indulhat.
A nevezési díj egységesen 2000 forint. Előnevezés nincs, a verseny napján, a helyszínen 09:00-12:00 óra között folyamatosan lehet jelentkezni.

A Miskolci Pedálkirály – Hegyi időfutam elnevezésű, 9,4 km-es verseny rajtja a Miskolcot Ómassával összekötő 2513-as közút Jávorkút felé vezető elágazásánál lesz, míg a célt Jávorkúton, a gépjármű parkolóban jelölik ki a  Nagy András főszervező által irányított rendezők.

Az első versenyző 10:00-kor rajtol, utána 1 percenként szólítják be a következő indulókat. A versenyen fejvédő használata kötelező.

Minden induló Miskolci Pedálkirály-logóval ellátott ajándékot kap,  korcsoportonként az első három helyezett éremdíjazásban részesül.

További információ a 20/365-0598-as  telefonszámon és a az  info@miskolcmaraton.hu e-mail címen kérhető, illetve a www.pedalkiralymiskolc.hu honlapon olvasható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek