2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Miskolc pályázik a 2017-es Egyetemi Kosárlabda EB megrendezésére

Miskolc pályázik a 2017-es Egyetemi Kosárlabda EB megrendezésére

 A pályázat sikeres volt, az Európai Egyetemi Sportszövetség döntése értelmében a Miskolci Egyetem és Miskolc városa lesz a  házigazdája a 2017-es Kosárlabda Egyetemi EB-nek. A nemzetközi egyetemi sportesemény férfi és női kategóriában kerül megrendezésre.

December 5-én, pénteken 16:00 órától Mikulás napi gálát szervezünk a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban. A rendezvényre elhívjuk a miskolci férfi kosárlabda utánpótlás játékosokat, valamint szüleiket. A gála végén valamennyi gyermeket mikuláscsomaggal ajándékozunk meg. A rendezvény részt vesz Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára is. A rendezvénnyel – a mellett, hogy szeretnénk örömet okozni a mintegy 110 fő utánpótlás korú kosárlabdázónknak – szeretnénk megmutatni mind a szülőknek, mind a szövetségnek, hogy a miskolci férfi kosárlabdázás sokat fejlődött az utóbbi időszakban, sikeres, megérdemli a bizalmat és a támogatásokat.

Rakaczki Zoltán

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek