2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Mindenki a dobogón!

Majdnem teljes sikerrel koronáztuk meg mindkét versenyzőnk kedvenc versenyét, a Székesfehérvár-Veszprém Rallye-t, hiszen mindketten a dobogón végeztek, igaz, „csak” a 2. és 3. fokán.

 

Reméljük, még idén összejön az 1. és 2. foka is a dobogónak, ha egyszer minden jól sül el és senki nem hibázik, akkor nem is elérhetetlen ez a cél.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:

Ismét jól indult a verseny, Friciék vezettek, Kristófék is a 4. hely környékén autóztak. Bár nehezek voltak a körülmények az esőzések miatt és bármikor benne lehetett egy hiba egy nagyobb pocsolyában, amiket Kristóf az elején a kelleténél kicsit jobban tisztelt, nem volt még tapasztalata ilyenekhez a lőtéren eddig.

Mindkét autó remekül működött, de aztán jött egy hiba Fricitől, aminél a féltengely is eltört, így picit több, mint 1 percet veszítettek, amivel az 5. helyen fordultak, míg Kristófék már ekkor elfoglalták a dobogó 3. fokát.

Másnap Frici tudott gyorsulni és hamar a feljött a 3. helyre, letaszítva ezzel pont Kristófékat a dobogóról, aki a sáros részeken nem találta a megfelelő tapadást, de szerencsére nem ment bele felesleges kockázatokba. Mindketten a Power Staget akarták megnyomni, de Hadikék sajnálatos balesete miatt törölték a szakaszt, hál istennek azonban csak az autójuk sérült Bandiéknak. Így Friciék végül a 2., míg közvetlenül mögöttük Kristófék a 3. helyen végeztek a versenyen.

Kristófék ezzel 3.-ak a bajnokságban és még Friciék sem esélytelenek az 5. helyen.

Egy kis szünet, aztán ismét aszfalt következik, a Vértesbe látogat el a mezőny.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…