2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Minden hely elkelt a masters vízilabdatorna és a szóló szinkronúszás mezőnyében

Minden hely elkelt a masters vízilabdatorna és a szóló szinkronúszás mezőnyében

A 17. FINA Masters Világbajnokság népszerűségét jelzi, hogy a vízilabdában és a szóló szinkronúszásban máris teljes a versenybe szálló csapatok mezőnye – már nem tud több jelentkezőt regisztrálni a FINA. Kemény Dénes vezetésével újra vízbe ugranak a millenniumi aranygeneráció tagjai, és bejelentette indulását Drávucz Rita korábbi világ-, és Európa-bajnok vízilabdázó is.
Hatalmas az érdeklődés a Masters vízilabda mérkőzések és Masters szóló szinkronúszás versenyszámai iránt. A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) kedden arról tájékoztatott, hogy a regisztrációi alapján két sportágban (illetve az egyik sportág egyik versenyszámában) immár teljes a mezőny.

A Masters vízilabdatornán 120 csapat indulása biztosítható, ezt a számot határozta meg a Szervező Bizottság – így bonyolítható le biztonságosan és sportszakmai szempontból is professzionálisan a világbajnokság. A Masters szinkronúszás egyéni versenyszámainál 130-an indulnak el, a napi versenyidőt a szervezők 10 órában határozták meg. A regisztráció így mindkét esetben lezárult.

Az augusztus 7-én kezdődő Masters világbajnokság további számaira jelentkezni és a regisztrálni 2017. június 29-én éjfélig lehet.

A vízilabdázók mezőnyében igazi világsztárokat láthatnak a nézők a Margitszigeten. Bejelentette indulását Drávucz Rita korábbi világ-, és Európa-bajnok vízilabdázó, a férfiak versenyében pedig Kemény Dénes vezetésével vízbe ugrik a Millennium csapat olimpiai aranygenerációja, nevezetesen Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila, és ott lesz a kispadon Kemény Dénes mellett Kósz Zoltán is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…

További cikkek