2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Mento Kupa – A nemzetközi vízilabda utánpótlás krémje Miskolctapolcán!

Mento Kupa – A nemzetközi vízilabda utánpótlás krémje Miskolctapolcán!

Újabb rangos nemzetközi vízilabda tornának ad otthont a Miskolctapolcai Strandfürdő! Augusztus 26-28 között kerül megrendezésre a Mento Kupa – Négy Nemzet Tornája. A vízilabda élvonalába tartozó Szerbia, Montenegró, Németország és Magyarország U19-es válogatottjai mérik össze tudásukat a szeptemberi Európa Bajnokságra való felkészülés jegyében.

Külön pikantériát ad a tornának a Magyarország – Szerbia találkozó ahol már csak a két nemzet vízilabda múltjára való tekintettel is remek mérkőzésre számíthatunk. A magyar fiúknak nehéz dolguk lesz az aktuális világbajnokkal szemben, azonban reméljük, hogy egy élvezetes mérkőzésen, rengeteg néző előtt a mi válogatottunk jön ki győztesen a csatából. A kilátogató szurkolók parázs és kemény mérkőzésekre számíthatnak, ahol a jövő vízilabda csillagait láthatjuk a medencében.

Belépőjegyek vásárolhatóak elővételben és a torna ideje alatt a helyszínen. Felnőtt: 1000 Ft. Diák és nyugdíjas 600 Ft.-os áron.

Szurkoljunk minél többen a magyar junior vízilabda válogatottnak!

A Mento Kupa programja

  1. .

16:30 órától: Magyarország – Németország

18:00 órától: Szerbia – Montenegro

  1. .

16:30 órától: Magyarország – Szerbia

18:00 órától: Montenegro – Németország

10:30 órától: Szerbia – Németország

12:00 órától: Magyarország – Montenegro

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…