2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Megújul a DVTK labdarúgócsapatának flottája

Megújul a DVTK labdarúgócsapatának flottája

Tovább folytatódik a DVTK, a Volkswagen és a Miskolc Autó együttműködése. Az új szerződés értelmében – a korábbi évekhez hasonlóan – megújul a DVTK labdarúgócsapatának teljes autóparkja. A csütörtöki sajtótájékoztatót követően megtörtént a 25 Volkswagen ünnepélyes átadása is.
Megújul a DVTK labdarúgócsapatának flottájaA flotta jelentős részét Golf Sportsvan, T-Roc, Golf Variant alkotja, de található közte Arteon és Passat is. Az összesen 25 autóból álló autópark használóinak kilétét a klub vezetősége a későbbiekben határozza majd meg. Ezzel a felajánlással a Volkswagen és a Miskolc Autó a következő labdarúgó szezonban is kiemelt támogatója a DVTK-nak. Ezen túl a DVTK Jegesmedvéket a Škoda, az Aluinvent DVTK-t a SEAT márkán keresztül támogatja a Miskolc Autó.

– A DVTK és a Miskolc Autó egyaránt a térség meghatározó gazdasági szereplője, komoly munkaadója és adófizetője – mondta el Sántha Gergely, a DVTK elnöke. – Partnerségünk alapja, hogy mindkét fél a rendelkezésére álló eszközökkel támogatja a másik felet. Mi a reklámértékben kifejezhető nyilvánosságunkkal, a DVTK-család népszerűségével, a Miskolc Autó pedig járműveivel. Köszönjük, hogy a következő időszakban is számíthatunk rájuk, természetesen ők is ránk. A Miskolc Autó elkötelezett támogatója a térségünk több sportklubjának, a DVTK számára felajánlott járművek több sportágat is szolgálnak majd.

– A Porsche Hungária, azon belül is a Volkswagen márka évek óta támogatja a magyar sportot  – vette át a szót Molnár Róbert, a Volkswagen regionális vezetője. – Számunkra a futball kiemelt terület, a DVTK labdarúgóival is évek óta együtt dolgozunk. A márka és a márkakereskedés ismertségét szeretnénk emelni, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Miskolcon mindig is szerették a sportot, azon belül is a labdarúgást. A DVTK vezetősége igyekszik megteremteni a feltételeket a minél magasabb szintű labdarúgáshoz, amihez a magunk szerény eszközeivel segítséget nyújtunk. A következő bajnokságban fordulónként minimum 3 pontot kívánok, az autókhoz pedig balesetmentes közlekedést! Hajrá, Diósgyőr!
volkswagen_autoatadas08.jpg
Kattintásra galéria nyílik (Fotók: Szabó Krisztián)

– Jó érzés, hogy Magyarország egyik legnagyobb szurkolótáborával rendelkező klubjával tudunk együttműködni, már 2010 óta támogatjuk a DVTK különböző szakosztályait – tekintett vissza Sándor Attila, a Miskolc Autó ügyvezető igazgatója. – Igazán ismert és elismert céggé akkor váltunk, amikor elkezdtük a sporttámogatást, jelenleg több mint félszáz autónk “dolgozik” a sportban, ami több sportágat és több klubot is jelent. Számunkra is kellemes meglepetés, hogy ekkora marketing erővel bír, hogy a mi autóinkat használják a DVTK labdarúgói, jégkorongozói és kosárlabdázói. Ma egy újabb évvel hosszabbítottuk meg az együttműködést, azonban továbbra is hosszú távon szeretnénk a DVTK támogatói lenni.

Az új autók átadását követően az egyesület által eddig használt – alig több mint 1 éves – Volkswagen modellek értékesítését a Miskolc Autó megkezdi. Így a következő napokban 32 kiváló ár/érték arányú, változó felszereltségű modellel bővül a cég használtautó kínálata.

Elmondható tehát, hogy a Miskolc Autó valóban hosszú távú partnere kíván lenni a régió legmeghatározóbb sportegyesületének, legyen szó labdarúgásról, jégkorongról vagy akár kosárlabdáról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek