2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Megkezdődött a Masters Súlyemelő EB előkészítése

Megkezdődött a Masters Súlyemelő EB előkészítése

Megalakult a rangos nemzetközi verseny szervezőbizottsága, melynek feladata a 2014-es kazincbarcikai Masters EB előkészítése és sikeres lebonyolítása.

A kilenc főből álló szervezőbizottságot rutinos tagok alkotják, olyanok, akik javarészt már a korábbi nemzetközi viadalok szervezésében is részt vettek. Mint ismeretes: Kazincbarcika 1999-ben már rendezett kontinensviadalt, 2007-ben pedig a Masters VB házigazdája volt. A nemzetközi szervezet mindkét versenyt kiemelkedően sikeresnek ítélte meg. Ilyen előzmények után kerül sor a 2014-es Európa Bajnokságra, melynek előkészítése 2012. május 10-én hivatalosan is elkezdődött.
A szervezőbizottsági ülésen Pátrovics Géza versenyigazgató köszöntötte a megjelenteket, s röviden felvázolta a legfontosabb tudnivalókat. Az EB éve különleges esztendő lesz, hiszen maga a város a 60., a KVSE Súlyemelő Szakosztálya pedig fennállásának 40. évfordulóját ünnepli majd. A munka most elkezdődött, s a bizottság rendszeresen összeül majd, hogy a két év múlva sorra kerülő versenyre mindennel időben elkészüljenek és a lebonyolítás is a lehető legjobb, leggördülékenyebb legyen.
A bizottság tagjai: Szitka Péter (tiszteletbeli elnök), Pátrovics Géza (versenyigazgató), Klimon István (hazai kapcsolatok), Pátrovics Attila (nemzetközi kapcsolatok), Kerekes Ottó (létesítmény ellátás), Sütő Ágnes (sport és logisztika), Rostásné Kocsis Zita (szállás, utazás), Göndör Judit, Veres József és Attila (sajtókapcsolatok, PR és marketing)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek