2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Márkus Gergely a honi alelnök

Márkus Gergely a honi alelnök

Márkus Gergely a honi alelnökA tiszaújvárosi Márkus Gergelyt választotta meg alelnöknek a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) június 16-i rendkívüli közgyűlése.

– Lányi Andrásnak, az MTSZ elnökének többszöri megkeresése után  jó néhány hosszabb beszélgetést folytattunk, mielőtt elvállaltam a megüresedett helyre szóló jelölést. – tudtuk meg Márkus Gergelytől, aki a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) sportigazgatójaként komoly elismerést vívott ki magának. – Természetesen a felkérésről egyeztettem főnökömmel, Marisol Casado asszonnyal, az ITU elnökével, aki szerint bármilyen nemzetközi pozíció betöltése során fontos a stabil, hazai háttér, így tőle is ,,zöld-utat” kaptam. A tagság végül is egyhangú szavazással választott meg alelnöknek. Úgy látom, hogy azokkal a tapasztalatokkal, melyeket az elmúlt közel tíz évben az Európai Triatlon Szövetség (ETU) főtitkáraként, az ITU tisztségviselőjeként szereztem, hozzá tudok tenni a honi szövetség munkájához. Elsősorban a technikai, szakmai feltételek, a működési irányelvek meghatározásában számíthat rám az elnökség, a tagság.  Támogatom azt a következetes utat, amit Lányi András elkezdted. Bizakodva tekintek a jövő elé, remélem én is hozzájárulhatok az MTSZ kiteljesedéséhez. Fontos megjegyeznem, hogy eddig is felhívhatott bárki, ha valamilyen probléma megoldásához segítségre volt szüksége. Nos a számom nem változott, ez után is állok a sportvezetők, sportolók rendelkezésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek