2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Március végén Miskolcon a Fitness Tour

Március végén Miskolcra érkezik a NIVEA Fitness Tour!

Immár hetedik alkalommal indul útjára a nagy sikerű Fitness Tour, mely a tavalyi évben családi egészség- és sportnappá bővült. A szervezők Budapesten, és öt vidéki nagyvárosban várják azokat, akik szeretnének aktívan kikapcsolódni, életmódot váltani, vagy megismerkedni a legizgalmasabb mozgási lehetőségekkel.

A Zumba, a Kangoo, vagy a KickBox aerobic kifejezések talán már neked is ismerősen hangzanak, mégis biztos lehetsz abban, hogy nem maradsz új élmények nélkül, ha ellátogatsz a NIVEA Fitness Tourra. Füzessy Balázs és csapata közreműködésével a fitnesz legújabb irányzataival ismerkedhetsz meg. Kipróbálhatod az Capoeirát, a Body Skills Prepare-t, a Preventív Gerinctréninget, vagy akár a Nippon Zengo-t is. Meggyőztünk? Akkor hozd magaddal a barátnődet, vagy akár az egész családot, hiszen a programok között minden korosztály találhat kedvére valót: a legkisebbeket játszóház, trambulin és gyerekfitnesz várja.

A fittség alapja azonban nem pusztán a mozgás. A Tour állomásain életmód-, illetve táplálkozási tanácsadással is segítenek szakértőink, ha szeretnéd megtudni, vajon mi az, amit a mozgáson túl még megtehetsz önmagadért. Természetesen várnak majd a NIVEA szakemberei is március 24-én, a Tour miskolci állomásán! A NIVEA Chill-out sarokban bőrtípus meghatározással, bőrápolási tanácsadással, és arctornával teszik teljessé a napod.

Fontos:
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ és regisztráció a www.nivea.hu/tour13 oldalon.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…