2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Május első vasárnapján rajtol a Jabil3Próba

Május első vasárnapján rajtol a Jabil3Próba

Az utóbbi években hagyományossá vált Jabil 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat idén május 4-én, vasárnap veszi kezdetét Tiszaújvárosban.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. Huszár Andor út 1. sz. alatti parkolójában 7.30 órától várják az érdeklődőket, akik 9.45-ig regisztrálhatnak. A 15 km-es, 3 pontot érő kispróba és a 45 km-es, 6 pontos nagypróba közös rajtja 10 órakor lesz. Az útvonalat – tavalyhoz hasonlóan – a Tisza gátján jelölik ki a szervezők.
10:15-kor óvodások és kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendez a házigazda TVK-Mali TK.
Lényeges információ, hogy előnevezés és nevezési díj nincs. Minden induló egy próbafüzetet kap a jelentkezéskor, amivel ingyen indulhat a Jabil 3Próba második és harmadik fordulóján is. A próbák teljesítéséért járó pontokat ebbe a füzetbe pecsételik be.
Mindenki, aki a kerékpáros próbát teljesíti, emblémázott csőkendőt kap ajándékba. Szintén csábító érv, hogy a helyszínen kisorsolnak egy-egy mountain bike kerékpárt, illetve 2-2 darab kerékpáros fejvédőt a Jabil-dolgozók, valamint a további résztvevők között.
A célba érkezés után a 3Próbásokat Gulyás-parti várja.
A folytatásról
A Jabil 3Próba folytatását a június 15.-i úszás (400 és 1000 m) jelenti, a Sportcentrum uszodájában. Augusztus 8-án – a Jabil 1/3 Maraton keretében –  a futáson lesz a sor, ahol 3,5 és 14 km-t kell teljesíteni. A harmadik, záró próba után a 12 pontot, vagy annál többet ,,gyűjtögetők” próbafüzetét urnákba dobják, majd a tulajdonosok között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot gyűjtők reménykedhetnek a fődíj elnyerésében, ami a Jabil-dolgozók és a további indulók számára is egy-egy, egyszemélyes utazás az idei, szeptember 26-29. között megrendezendő Berlin Maratonra.
További információ kérhető a TVK-MALI Triatlon Klubban, tel: 49/540-094; e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu;, illetve a olvasható a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek