2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Május 11-ig lehet jelentkezni a Kihívás Napjára

Május 11-ig lehet jelentkezni a Kihívás Napjára

A Magyar Szabadidősport Szövetség meghosszabbította a jelentkezési határidőt, így május 11-ig lehet jelentkezni a településeknek Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményére. Május 11-ig lehet nevezni az idei Kihívás Napjára az ország legnagyobb szabadidősportos megmozdulására. Több városnál tart a regisztráció előkészítése és rengeteg egyedi, izgalmas kezdeményezés várható még ebből a körből is.

Az eddigi nevezések is sok, különösen kreatív programról árulkodnak. Lesz gumicsizma hajító, feleségcipelő, kötélhúzó, traktorhúzó és kaszáló verseny, valamint íjászat és szkander is; persze a hagyományosabb sportok kedvelői is találnak majd kedvükre valót a programok között. A településeken kívül 2016-ban tanintézmények, sportszerkesztőségek, tűzoltóparancsnokságok és cégek is versenyeznek majd május 25-én. A szervezők továbbra is várják a nevezéseket május 11-ig.

A Kihívás Napja sikertörténet: a kezdeményezés immár 25 éves múltra tekint vissza. A programban tavaly több mint 67 millió aktív mozgással töltött percet regisztráltak.

2016-ban a rendezvény fő támogatója a Coca-Cola Testébresztő programja. A Coca-Cola Magyarország számára kitüntetetten fontos, hogy a mozgás lehetőségét és örömét minél több emberben tudatosítsa. A mozgás ugyanis nem csak a versenysportot jelenti, de szerves, természetes része lehet a mindennapoknak is, például szabadidős tevékenység formájában.

„A Coca-Cola Testébresztő program tíz éve alatt 3,3 millióan vettek részt az 570 sportprogram valamelyikén. A versenyek távját összeadva 4,5 millió kilométert futottak és 2,8 millió kilométert kerékpároztak összesen a résztvevők, 303 ezer órát pedig aerobic-foglalkozásokon töltöttek. A Coca-Cola Testébresztő közösségének 26 ezer tagja van a Facebookon. A Kihívás Napjára is több száz ezer résztvevőt várunk, és ez is egy remek alkalom lesz, hogy felhívjuk a figyelmet a mozgás fontosságára.” – hangsúlyozta a fő támogató, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. kommunikációs vezetője, Tóth Valentin.

További információk: www.kihivasnapja.hu;

Információk a támogató programjairól: www.testebreszto.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek