2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Magyar Pólósok a legnépszerűbb telefon hátlapokon

Magyar Pólósok a legnépszerűbb telefon hátlapokon

Barcelonai világbajnokainkat ábrázoló egyedi telefonhátlapok készültek.

A goodnews4u média PR – és kommunikációs ügynökség új kezdeményezéssel jelentkezett, amire a MagyarVízilabda Szövetség és az egyedi telefon hátlapokat gyártó magyar cég, is vevő volt. Magyar pólósok –  Varga Dani, Szívós Márton, Gór-Nagy Miklós, Madaras Norbert és a többiek – telefon hátlapokra kerültek.  Minden játékosról több verzióban tervezték meg és készítették el a hátlapot, s a képen az adott vízilabdázó facsimile aláírása is látható. Portré – a hölgyek örömére – félmeztelen labdás kép, egész alakos ábrázolás, illetve karikatúra-fotó színesíti a választékot, továbbá kétféle barcelonai csapatfotó is vásárolható a telefon és a tablet hátlapra.

A kör folyamatosan bővül, hamarosan olyan telefonos és tabletes hátlapok rendelhetőek, amelyeken a magyar férfi és női vízilabda-válogatott minden tagja, és a magyar póló nagy alakjai is szerepelnek.

 Bata Móni a goodnews4umédia ügynökség rendezvényekért felelős tulajdonosa így fogalmazta meg kezdeményezésüket – „Közel húszéves kötődésemet a sportághoz soha nem tagadhatom le, Dr. Tóth Frank 256 – szoros válogatott vízilabdázó feleségeként pedig egybeforrott az életem a vízzel. A  cég nemrég érkezett meg Magyarországra, egyedi hátlapokat ajánlanak a vásárlók számára. Most olyan terméket találtunk ki, amelyeken a sportág nagy bajnokai szerepelnek. Így minden sportrajongóhoz közel kerülhet kedvence, ráadásul a nyári budapesti Európa-bajnokság előtt ez egy remek lehetőség a szövetség számára is, hogy egy újabb, a pólót népszerűsítő kezdeményezés induljon el!”

Kozmann György,  tulajdonos a gyártási technikáról: „Célunk, hogy a mai világban lehetőséget teremtsünk a felhasználók számára az egyediségre. A termékek gyártásához olyan egyedülálló szabadalmaztatott nyomtató platformot használunk, amely a digitális nyomtatás és a kontúrmechanizmus kombinációjával racionalizálja a gyártási folyamatot. Az UV nyomtatás a jövő technológiája. Ezzel a technológiával gyártott termékeken a kikeményedett festék vastag, karcálló, relatíve merev, UV fénynek és a víznek ellenálló! Akár domború 3D nyomat is készíthető lakkozás segítségével. A vásárlók egyszerűen elérhetik és rendelhetik meg online a kedvencük portréjával és aláírásával ellátott hátlapot.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek