2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
„Lefújta” 2009-es idényét a Steelers

„Lefújta” 2009-es idényét a Steelers

„Lefújta” 2009-es idényét a SteelersA korábbi tervekkel ellentétben nem játszik e hétvégén (úgynevezett wild card meccset) a miskolci amerikaifutball csapat. Ilymódon az edzői stáb szerdán, a szezon utolsó tréningjén azzal búcsúzhatott el a játékosoktól: találkozunk szeptember elején! Addig a nyaralásé, pihenésé a főszerep, egy kudarcokkal teli bajnokság után rá is fér a gárdára a regenerálódás. Az ősz már a 2010-es évadra való felkészülésé lesz.

Egyidejűleg beindul a junior bajnokság is (szeptember közepén), amin első ízben vesz részt az Acélcsapat 18 éven aluli állománya (amibe a felnőtt keretből is jóhányan beférnek még). S hogy ezt a most szombaton egész biztosan meg nem tartandó wild card találkozót – papíron a Jászberény Wolverines ellen – le kell-e játszani valaha is? Jelen pillanatban senki nem tudja, talán a sportági elnökség kivételével, amelynek vonatkozó határozatai és a hatályos versenykiírás eltérő támpontokat, azaz dátumokat adnak meg a kérdéses találkozóra vonatkozóan… Márpedig a Steelers amatőr egyesület, amely képtelen – az alapszakasz befejeztével – egész nyáron „potyára” edzésben tartani játékosait, nem tudván, pontosan mikorra kellene felkészülni. Ezért volt szükséges most kijelenteni: számukra vége az idénynek – a további egyezkedések pedig folyjanak a zöld asztal mellett.
 

További információk: miskolcsteelers.hu

 
„Lefújta” 2009-es idényét a Steelers „Lefújta” 2009-es idényét a Steelers       
 
„Lefújta” 2009-es idényét a Steelers

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek