2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Labdarúgó NB I – Nem bírt a Diósgyőr a Kecskeméttel

Labdarúgó NB I – Nem bírt a Diósgyőr a Kecskeméttel

 Az esélyesebbnek tartott Diósgyőri VTK 1-1-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano csapatának otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati első mérkőzésén. A hazaiak hat találkozó óta nem találtak legyőzőre, míg a vendégek sorozatban nyolcadik összecsapásukon nem tudtak nyerni.

    OTP Bank Liga, 19. forduló:
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)
——————————————————
Kecskemét, 2000 néző, v.: Németh Á.
    gólszerzők: Varga R. (63.), illetve Futács (16.- 11-esből)
    kiállítva: Kádár (86.)
    sárga lap: Póti (15.), Varga R. (58.), illetve Futács (53.), Elek Á. (82.)

    Kecskemét:
    ———-
Poleksic – Póti, Karan, Varga R., Forró – Szalai D. (Simon A., a szünetben), Patvaros, Szécsi, Eninful, Gréczi (Nagy P., a szünetben) – Balázs Zs. (Pavicevic, 78.)

    Diósgyőr:
    ——–
Rajic – Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér – Kostic, Nikházi (Bacsa, 58.), Elek Á. – Barczi (Augusto, 29.), Futács, Grumic (Gosztonyi, 74.)

    Az első félidőben komoly fölényben volt a Diósgyőr, amely büntetőből vezetést is szerzett. A különbség azért nem nőtt a szünetre, mert Nikházi a kapufát találta el a 45. percben.
    A Kecskemét a cseréivel új lendületet kapott, és sikerült egyenlítenie. Nagy volt az iram, és mindkét együttes nyíltan, támadó felfogásban játszott. A hajrára emberelőnybe került a Kecskemét, miután Kádár egyből piros lapot kapott egy szabálytalanság után, de újabb gól már nem esett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek