2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Labdarúgó NB I – A Ferencváros legyőzte a nyeretlen Győrt

Labdarúgó NB I – A Ferencváros legyőzte a nyeretlen Győrt

A Ferencváros 2-1-re győzött a címvédő Győr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának szombat esti rangadóján, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek. OTP Bank Liga, 3. forduló:
Győri ETO FC-Ferencváros 1-2 (0-0)
———————————-
Győr, 7000 néző, v.: Andó-Szabó
    gólszerző: Varga R. (47.), illetve Holman (58.), Jenner (88.)
    sárga lap: Völgyi (43.), Lipták (70.), illetve Holman (39.)

    Győri ETO FC:
    ————-
Stevanovic (Nagy G., 81.) – Svec, Lang, Lipták, Völgyi – Trajkovic, Mevoungou, Kamber – Varga R., Martínez (Andric, 54.), Burgos (Lázok, 61.)

    Ferencváros:
    ————
Jova – Hidvégi, Gyömbér, Besic, Adams – Cukic, Holman (Valpoort, 69.), Böde, Józsi, Jenner (Busai, 95.) – Tuijp (Diallo, 54.)

    Az első félidőben nagy küzdelmet és kevés helyzetet láthattak a nézők, a legnagyobb izgalmat az okozta, hogy a játékvezető a 37. percben kiállította a játéktéren belül reklamáló Ricardo Monizt, a Ferencváros vezetőedzőjét.
    A szünet után az első negyedórában mindkét oldalon egy-egy gól született. A hajrá előtt egy ütközést következtében elvesztette az eszméletét a győriek kapusa, Sasa Stevanovic, és mentővel szállították el. Ezt követően a Ferencváros nagy erőket mozgósított a győztes gól megszerzéséért, a hazaiak előbb a kapufa még megmentette a góltól, de a 88. percben Jenner lövése mát utat talált a kapuba.
MTI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…