2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Labdarúgó NB I: a Ferencváros legyőzte a címvédőt
Labdarúgó NB I: a Ferencváros legyőzte a címvédőt

Labdarúgó NB I: a Ferencváros legyőzte a címvédőt

Labdarúgó NB I: a Ferencváros legyőzte a címvédőtA tavasszal veretlen Ferencváros hazai pályán egygólos győzelmet aratott a címvédő Debrecen felett a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A zöld-fehérek idei nyolc bajnoki mérkőzésükből hármat nyertek meg, ötször döntetlent játszottak. Soproni Liga, 23. forduló: Ferencváros – DVSC-TEVA 1-0 (0-0), Albert Flórián Stadion, 5000 néző, v.: Fábián, gólszerző: Tóth B. (69.), sárga lap: Elding (11.), Csizmadia (20.), Dragóner (32.), illetve Szélesi (13.), Laczkó (57.), Feczesin (74.).

A mérkőzés nagy részében a Ferencváros akarata érvényesült, de a hazaiak hosszú ideig csak két lesgólig jutottak – ezek közül az elsőt tévesen intette be a partjelző. A vendégek szinte semmilyen veszélyt nem jelentettek Megyeri kapujára, igaz Poleksicnek sem volt sok dolga, de Tóth Bence jól helyezett lövése eldöntötte a három pont sorsát.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek