2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Küzdő gála Kazincbarcikán: tizenkettedik alkalommal csenget a box-Mikulás

Küzdő gála Kazincbarcikán: tizenkettedik alkalommal csenget a box-Mikulás

Talán még maguk a szervezők sem gondolták volna, hogy a 12 éve elindított Mikulás-Kupa thai-box gála ilyen sikeres hagyománnyá növi ki magát.

 

A küzdősportok terén kitűnő hazai és nemzetközi eredményekkel rendelkező Küzdő Sport Egyesület az évek során folyamatosan fejlesztette és színesítette a programot. Így minden évben több száz fős közönség kíváncsi a gálára, amin idén K1-es meccs is lesz, sőt ketrecharc bemutató is szerepel a programban.

 

Magyar-román trófea gyűjtők a ringben

Szepesi Attila a Küzdő SE. elnöke és vezetőedzője izgalmas és látványos mérkőzéseket ígér a gálán. A kemény fiúk között Orsy és a Flash lányok lazítják le majd a közönséget, aztán este 8 óra után két főmérkőzése lesz a XII. Mikulás-Kupának.  A 75 kg-os K1 Világ-és Európa-bajnok Józsa Ádám a román kempó Világbajnok Grec Adrián ellen lép ringbe. A másik kiemelt meccset az Euroliga győztes Szajkó János a román Kupa első helyezettje Grec Sergiu ellen vívja a 60 kg-os súlycsoportban.

A gála szombaton délután négy órakor veszi kezdetét, helyszíne a KSK Tornacsarnoka.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…