2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Különleges élménnyel csalogat Tokaj idén nyáron: egy menő éjszakai programmal készülnek június végére

Különleges élménnyel csalogat Tokaj idén nyáron: egy menő éjszakai programmal készülnek június végére

Éjszakai futóversennyel várják Tokajba június 28-án a különleges sportélményre vágyókat.
A kelet-magyarországi régió egyetlen éjszakai futóversenye 2024-ben nemzetközi mezőnnyel indul, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel idén csak limitált létszám nevezhet rá.
Korlátozott ideig azonban még lehet jelentkezni!
Rövid idő alatt elérte a több száz fős nevezőszámot a Tokaj by Night Run futásra jelentkezők
száma. Az eseményre kimagasló az érdeklődés már országhatáron túlról is, ezért a szervezők úgy döntöttek, idén limitálják az indulók számát. Érdemes ezért minden érdeklődőnek minél korábban bebiztosítania a helyét a sportos, ám egyben turisztikai eseményre, hiszen az utolsó hetekben további érdeklődésnövekedés várható. A táv 5 és 10 km lesz, de sokan úgy tervezik, hogy lesétálják a távot, hiszen itt erre is lehetőség nyílik.
2024. június 28-án éjjel Tokajban minden az éjszakai fényélményről szól majd
„A természet ölelésében található Fesztiválkatlan nem mindennapi rajthelyszín lesz. A
futóútvonalon pedig egy körön belül találkozik majd a múlt és a jelen. A futók áthaladhatnak a történelmi belvároson, valamint a tokaji Kopasz-hegyet megkerülő, nemrégiben átadott
kerékpárút egy szakaszán is” – mondta Pokrovenszki Gergely, a Tokaj by Night Run egyik
szervezője, aki hozzátette, hogy a rendezvény egyik legkülönlegesebb része azonban sokak szerint az Erzsébet királyné hídja lesz, amelyen a futók többször is áthaladnak majd.
A nemzetközi futóversenyen kötelező lesz a fejlámpa viselése, de nem csak ettől lesz ragyogó a
tokaji péntek éjszaka. A szervező Tetterő Egyesület különleges fellépőket is tartogat az estére, és természetesen díjazza majd a korcsoportok legjobbjait is. Ez egy igazi csapatépítő és éjszakai bulifutás lesz egyben az időmérős futóverseny mellett. Amatőröket, profikat, fiatalokat és időseket egyaránt várnak a szervezők, Pokrovenszki Gergely és Fekete Gyula.
A Tokaj by Night Runról:
A Tokaj by Night Run egy izgalmas éjszakai futóesemény, amely lehetővé teszi a résztvevők
számára, hogy felfedezzék Tokaj varázslatos városát egy teljesen új perspektívából. A verseny két kategóriában, 5 és 10 kilométeren indul, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb távot. Az esemény helyszíne a lenyűgöző Tokaj Fesztiválkatlan, ahol a résztvevőknek lehetőségük van körbejárni és megcsodálni a város jellegzetes nevezetességeit, miközben a félhomályban történő futás adrenalinban dús élményt nyújt. Az eseményen az időmérés is biztosított, hogy a résztvevők pontosan követhessék nyomon a saját teljesítményüket és eredményeiket. Az időmérés segít a versenyzőknek fejlődni és kitűzött célokat elérni, valamint lehetőséget ad a verseny utáni elemzésre és visszatekintésre. (www.tokajbynight.hu)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek