2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Kosárlabda EB Miskolcon

2011. augusztus 3-án, szerdán megkezdődik Miskolcon Magyarország egyik nagy jelentőségű, nemzetközileg is elismert sporteseménye, a PannErgy U18 Női Kosárlabda Európa-bajnokság. Az esemény 16 nemzet (Magyarország, Ausztria, Anglia, Bulgária, Svájc, Németország, Finnország, Norvégia, Dánia, Lettország, Izrael, Belorusszia, Görögország, Luxemburg, Horvátország, Portugália) részvételével zajlik. További 7 országból érkeznek ellenőrök, játékvezetők és hivatalos vendégek. A résztvevők hétfőtől folyamatosan érkeznek városunkba, két hétig közel 400 külföldi sportoló, sportvezető, játékvezető, szurkoló lesz Miskolc vendége.

Miskolc városvezetése büszke arra, hogy a kosárlabda-szurkolók figyelme két hétre Miskolcra irányul. A város iránti érdeklődést jól jelzi, hogy Németország, Norvégia, Lettország, Portugália nagykövetségei is látogatást tesznek Miskolcon a rendezvény ideje alatt. Jelenlegi információink szerint angol, német, norvég, horvát, portugál szurkolók is érkeznek majd Miskolcra. Bízunk benne, hogy valamennyien megismerhetik majd a miskolci emberek barátságos vendégszeretetét, a helyi műemlékeket, nevezetességeket, templomokat, az avasi borospincéket, vagy éppen a Barlangfürdőt. Reméljük, hogy városunk hírnevét Európa minden pontján öregbítik majd!

A megnyitó gálára 2011. augusztus 3-án 17.00 órakor a Miskolc Városi Szabadidőközpontban kerül sor.

Magyarország először Svájc ellen játszik, augusztus 4-én, csütörtökön 18.15-kor

Valamennyi esemény és mérkőzés megtekintése ingyenes!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek